boys boys boys

killar vad ska ni ha på er i vår/sommar:
shorts - helt klart. men dock inte sådana som vi tjejer kommer bära dvs. som sträcker sig till låret.
för er får det mycket hellre gå ner nedanför knäna, annars blir det 80-tal/70- tal än en gång.
hängslen - en stor grej för tjejer - men även för killar. leta reda på ett par slitna från garderoben och fräscha upp dem, det kan inte bli sämre än vad de är.
randigt - randigt i all ära. så otroligt snyggt, det ser vackert ut till den där solbruna huden och ja, helt enkelt kanon. H&M har otroligt snygga tröjor - långärmade t-shirtar för ca 149:-/st köp dig en och gläds till vad snygg du har blivit på ett litet kick
seglarmodet - detta mode, dvs du ska se ut som du älskar att åka båt, älskar skärgården i all ära och tycker om blommor och lekar, har kommit väldigt mycket nu i år. du ser det överallt i alla klädesbutiker och affärer. det är mycket snyggt och somrigt, marinblått - rött och vitt, stora färger i år.
tenniströjor - jag älskar dem verkligen. sådana t-shirtar som är hur snygga som helst, liten krage, snyggt under någon annan tröja, eller varför inte bara singel och coolheten är oändlig. snyggt till jeans, shorts eller vad du nu vill ha till.
skjortor -  jag är nog inte den enda som tycker att det är snyggt med skjortor på killar.. yeah.

så kommer vi till missarna:
1. använd INTE strumpor i sandaler, jag vet inte hur många ggr människor säger detta, men jag säger det en gång till. okej IBLAND (och då menar jag verkligen IBLAND) kan det gå för sig, men alltför sällan.
2. dra inte upp byxor eller shorts för högt upp. den höga midjan är gjord och byggd för tjejer i all ära, INTE killar, låt det hänga - mycket mer uppskattat och snyggt.
3. lager på lager, nej tack. varför dölja allting? ni ser bara bredare ut, okej ni kanske vill se bredare ut, men även här, ett mode för tjejer. det räcker med någon tshirt sedan tröja på det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du tycks kunna och veta allting, kom på något eget i stället för att bara skriva av tidningarna snälla lilla du, vet du om att du suger?

2006-04-13 @ 12:41:20
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0