Sminktips 24/4-2006

Naturligt passande face: (så går du till väga)
för att du nu inte ska känna dig översminkad till jobb/skola såå finns det knep att ta till orda och använda, det kan även vara så att du inte vill att det ska synas att du är sminkad, men ändå ha den där touchen som är vacker, lets see.

Foundation är A och O när det gäller smink, denna används alltid, men i viss mån faktiskt, det ska INTE vara så att randen syns, (ni vet randen mellan att dela av ansiktet och nacke/hals=hualigen) det ska inte heller vara FEL färg så att du ser allmänt konstig ut.
för att du nu ska veta precis vilken färg som passar din hudton bäst kan du be om hjälp i affären, eller varför inte testa på dig själv.
jag har lärt mig att man ska prova antingen på handleden där man är som ljusast, eller nära örat på kinden, de partierna används nästan aldrig i stort och kan därför ge dig en passande färg till denna bas.

forts följer.


Kommentarer
Postat av: ap

har du inget vetiigare att göra på dagarna än att kopiera massa make up tips från någon hemsida och låtsas som att du vet det där själv? om man verkligen är intresserad så kan man gå in på en smink hemsida själv! ATT DU ORKAR?!??!

2006-08-11 @ 22:51:20
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0