dan före dan

idag var det sista dagen i skolan - för många. dvs, jag tror inte att många kommer på julavslutningen imorgon, men ja, vi ska upp i alla fall :D det är tur det, jag menar det är trots allt den sista gången i ens liv att det är en avslutningen som innebär julsånger! jag tycker verkligen att det är riktigt mysigt :D

idag var det pictionary i skolan och vårat lag, dvs vi tjejer dominerade totalt :D jag kan bara säga att min färgklick som jag ritade skulle vara BLÅ :) men ingenting går uppemot victors hundöron som egentligen skulle föreställa, ni vet en sådan där "ryss - mössa" med öron och själva ordet var "PUTIN" :D jag säger då det, att vi inte förstod det!

klockan halv ett var det nolarevyn och vi köade i över en timme, eller det var insläpp en timme innan, men hey, vi fick mycket bra platser ändå!
just nu pågår "nif-natta" i skolan :P det är en s.k volleybollturnering som räcker hela natten, finalen spelas klockan 4.40. ILLA tycker jag men det finns vissa som är pigga på denna - varje år! haha. då sover jag som mest i alla fall.
jag har inte ens fått baka pepparkakor i år. det är illa!

victor och jag ska imorgon fönstershoppa julklappar - jag ska få skriva ner och sedan handlar vi på fredag de sista! det blir även en liten utgång imorgon också. :p
jag älskar min victor som ligger bakom mig i soffan och tittar på tv. ni ska bara veta hur underbar han är, igår när jag kom hit hade han städat hela rummet och tänt ljus. det är så mysigt, och jag vill ju inte vara sämre, så idag då han jobbade tre timmar var jag hemma och städade och tände ljus. vi har det alltid mysigt - och roligt.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0