GOD JUL :)

48802-528åh det är så mysigt! vaknade klockan o6.oo med pirr i magen idag :D haha, sedan somnade jag om och edvin kom in och väckte mig halv nio. "Jag vaknade för några minuter sedan och då kom jag inte riktigt ihåg om jag skulle väcka dig halv nio eller halv tio, men jag gick nu ändå!" :P haha, han är för söt minsann!

vi gick båda och väckte oscar, sedan tog vi alla på oss morgonrockar (som vi gör VARJE år) och sprang nedför trappan till granen - som vi fick tända själva detta år :P. där låg det paket - i mängder!!!

jag fick en stor fet modetidning - image, en från irland! sedan martina haag bok, massor med godis i en liknade gran, en dvdfilm, kom inte riktigt ihåg vilken film här och nu, men den verkade jättebra - med journalister som blir kära :P (återkommer!) och en tshirt från vila. KANON! jag älskar att få paket såhär på morgonen! :D

sedan åt vi frukost tillsammans allihop, med julskinka och allt! underbart gott! jag gick därefter upp till mitt rum och då hade edvin klätt ut sig till tomte och gav mig paketet ovan! hur sött som helst! haha, han hade slagit in en cab, för att han tror att jag aldrig kommer köpa/få en riktig - jag håller med! men han ville trösta mig :D underbar lillebror det där! :D

48802-527mer paket kommer senare, får man hoppas i alla fall :D så söt lina var igår också när jag var hemma där, hon hade inte slagit in mina ännu men hon skyndade och vips var de klara - gullplutt!

jag älskar julen, har jag nämnt det tidigare??

nu ska vi klä på oss och göra oss iordning för att klockan tolv vara hos mormor och morfar, tidigare i år, men det har sina orsaker! innan dess ska vi se sista avsnittet på sunes jul och ja, det är bäst! vi såg även den riktigt kalendern idag och det var helt klart det bästa avsnittet!

GOD JUL! :)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0