snyggon

snyggon

så snygga och lediga på sitt sätt :) still going strong...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Malin ! :)

Jag måste fråga dej en sak, jo det är så att på skolavslutningen ska jag vara hel vit. Vad passar då bäst att ha för smink ? Ge både förslag på ganska naturellt smink men också mer färgrant ! :)

2006-06-06 @ 15:54:21
Postat av: Anonym

kom igen malin, bilder på dig och dina outfits istället. Saknar det från lunar. Alla andra movebloggar har det och vill gärna se det på din!

2006-06-06 @ 15:58:01
Postat av: Malin

of course my dear ;) Naturellt smink: Här ska ögonskuggan vara naturell, vilket är väldigt logiskt, naturellt kring ögonen, antingen har du vanlig mascara men dock inte så mycket, eller så har du vit mascara vilket kan vara mycket läckert i vissa fall, annars inte :P prova och se! satsa på läpparna, där kan du ha någon gloss, eller varför inte ett läppstift. någonstans måste det på något sätt in med lite färg.

färggrannt smink: här kan du mixa och trixa med alla färger du vill, ingenting är mer eller mindre rätt. snyggaste sminket är med grönt och gult, verkligen mina favoriter. för att få in extra glamour kan du använda svart kontur, dvs kajalpenna men skugga den också! kan bli riktigt läckert och värt ett försök. mörk mascara ska det vara här, eller så tar du en trip till makeupstore och köper dig en grön mascara, kan vara kul att testa :P men ta inte för mycket grönt då, VARNING huge VARNING! enjoy o lycka till :)

2006-06-06 @ 17:46:09
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack för dom underbara tipsen Malin ! :) Du vet verkligen vad du pratar om ! :D

2006-06-06 @ 18:18:06
Postat av: Sunna

Dom e så söta ihop!!

2006-06-19 @ 19:28:44
URL: http://teenagedream.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0