from this moment

det är mycket plugg i skolan nu, faktiskt. det jobbiga för tillfället är att man inte tar tag i dessa saker. DÄRFÖR ska jag göra det - någon gång.

igår var jag hos victor och väntade och väntade, trodde att han avlidit eller något med en buss, eftersom det tog 3 och en halvtimme för honom att intervjua en människa, men tydligen tog det så lång tid (med vissa undantag).
istället kom han hem med tidningar, godis och kexchoklad :) det är vid sådana tillfällen man älskar honom enormt mycket :). det gillar malin o ja.

idag hade vi filosofi det första på morgonen och jag skulle precis skriva klart det här och nu om inte jag har allt hos victors paps, aja, sedan rättskunskap och där pluggade vi på mycket mycket - nja, men victor frågade om han fick bjuda ut mig på en subwaymacka och jag nekar inte på en sådan i första taget.
vi gick därför ner och åt en lång var. mums. jag tog självklart med kycklignbröst - för att kyckling är det bästa jag vet.

här hemma hos victors mams har vi precis käkat parisare (och goda var dem).
ska umgås med dessa personer nu faktiskt, sedan ikväll blir det modomatch (dock inte live, det blir nästa gång, men på tv:n sänds den idag) kanon! jag vill gärna ha något gott till det också :P
Jag bjuder (:

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0