onsdag;

ja, just nu för tillfället sitter jag och beställer en massa böcker här på kära nätet. riktigt bra inköp faktiskt,
har hittat fyra hittills, så att jag tror att jag ska lägga mig snart - med tanke på att priset STIGER kraftigt för varje bok, men heey, det är värt vartenda öre.

igår var det en helt vanlig tisdag som fortsatte hemma hos victor - världens godaste glass åt vi verkligen så den ska även jag investera i - så snabbt jag ser den i en affär. tittade även på desperate housewives - grey´s anatomy. mycket bra. vaknade idag och vi försov oss ;);) så det kan gå. till skolan till lunch och efter det blev det några lektioner - och hem ganska tidigt ändå.

som sagt sitter jag här och beställer, ska snart till modevisning - så djuriskt skoj. min pojke ska vara mannekäng - så det blir riktigt bra bra bra! han är sååå duktig och ställer upp. det gillas. jag saknar honom när han inte är nära - för det är det bästa som finns. jämt.

och på tal om livet föreslog jag en resa till sundsvall till viktor idag på matematiken och ja, så blir det! första gången VI bestämmer något. haha, djuriskt skoj. på onsdag blir det nog, victor, viktor, lina och jag - järngänget känner jag :D haha, och om jag fortsätter med detta ämne kan tilläggas att jag är stolt över att jag har läsare i alla åldrar!! mäktigt värre! (och jag råkade trycka på skicka TRE ggr, så sorry, viktor. haha)

nää men då ska jag fortsätta med min beställning. är en tråkig bloggare nu för tiden men ibland har jag mina stunder - håll utkik!
victor - det behövs bara en.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0