DEN EVIGA FESTEN!



01.23 Planet med spelarna landar på Örnsköldsviks flygplats. Möts av en gigantisk folkmassa, ungefär 1 500 människor. Spelarna häpnar.

03.30 Spelarbussen anländer till Swedbank Arena efter att ha kört de två milen från flygplatsen i ytterst makligt tempo. De sista fyra hundra metrarna tar 45 minuter. Bussen kommer knappt fram till arenan på grund av allt folk.

03.45 Spelarna kliver ut på balkongen till höger på arenan och möter segerjublet. Trummor, flaggor och talkörer från fyra tusen personer visar hur viktigt guldet var för segersvultna Örnsköldsviksbor.

04.30 Avfärd för en liten sittning på restaurang Mamma Mia. Presschefen Hans Andersson lämnar in vid sex, då är spelarna fortfarande kvar. Hur länge de stannade vet bara de själva.

14.30 Spelarna börjar anlända till Swedbank Arena för det officiella firandet. Då har flera tusen fans redan väntat i en timme för att komma in. Det är tjockt med folk utanför den stängda entrén.

16.15 Spelarna kommer indansande på isen, en efter en. Kapten Svartvadet, som kommer in sist av alla med pokalen, möts av ett vrål som mest troligt hördes både till Timrå och Skellefteå.

19.15 Avfärd från torget till Mamma Mia för en rejäl segerfest. Fansen följer efter och tjoar in spelarna i restaurangen.

Mycket BRA GRABBAR!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0