ATT VARA SERIÖS

Egentligen borde jag ha världens panik eftersom jag varken vet ut eller in gällande vad jag ska göra from ht 2007 och framåt i mitt liv. Men jag har faktiskt inte det. Det gör ingenting om jag bor kvar några månader till hemma i mitt eget place med familjen frånsett att mamma höll på att börja grina "Du får inte bli en sådan som bor kvar hos sina föräldrar hela livet" Hon fick panik när jag sa det, haha. Men jag tröstade med att när jag är 20 år har jag bott själv i många månader och då blev hon automatiskt lugn. Jaha! Här känner man sig älskad.

En fredagskväll som denna gör jag ingenting faktiskt. Ska titta på "En andra chans" på tv snart. Har jobbat idag också men bara TRE timmar. Skönt faktiskt och slutade klockan 18. Sedan vet jag inte hur tiden kan ha gått så snabbt och egentligen har jag inte gjort någonting. Men det är just det jag älskar. Att inte göra någonting. Vaknar alltid klockan åtta än fast jag är ledig och sedan går jag och tittar på nyhetsmorgon, för att jag tycker att det är intressant. Hör och häpna. Jag Malin har blivit medveten om vad som händer utanför min egen ytterdörr och jag tycker faktiskt att det är K U L! :) Hjälp!

En annan sak är denna att under två veckor tror jag åt jag inget godis, detta har aldrig hänt egentligen men tydligen! Jag är förvånad själv, men det var som så att jag hann inte med. Så mycket annat... Och i alla fall gick jag ner FEM kilo på dessa veckor - bara för att jag inte åt godis. Haha, detta är sjukt! Alla sysslar med sina dieter hit och dit och jag slutar bara äta godis och på två veckor har jag gått ner fem kilo.. Men nu när jag har börjat äta godis igen för att jag ÄLSKAR det är dessa kilon tillbaka och vet ni vad tjejer och killar, jag ÄLSKAR det också. Varför vara sjukligt smal när man kan vara sunt kurvig? Det är en gåta :P

Därför har jag suttit och käkat godis och brago kex nu ikväll och det är sååå underbart! Men jag måste ha en lägenhet i alla fall. Suck. Nu ska jag titta på film! Imorgon är det jobb 8.00 som gäller. YYIIPPIIEE! Sista tre dagarna nästa vecka faktiskt och som sagt, sedan är jag leedig. haha.


Kommentarer
Postat av: vic

flytta till Uppsala!!!!

2007-08-04 @ 18:08:24
Postat av: MALIN

vic: Det kanske jag gör.... Eller inte! Den dagen ni får godare vatten, blir såå dyrt att köpa på flaska, då kan jag lika gärna flytta till turkland :D Men Uppsala är en underbar stad ändå, vi får la se... :P KYSS

2007-08-06 @ 10:57:06
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0