DEN FJORTONDE AUGUSTI TVÅTUSENSJU

Suck, okej, jag säger bara såhär, det är kul till en början men när det börjar bli en vana blir man ändå bara trött... av att sitta hemma! Visst jag har en bror med mig i högsta hugg som ändå twentyfourseven sitter framför sitt xbox som jag iochförsig fick prova på igår, fick mig en rosa audi att köra och där fick jag även reda på att jag egentligen aldrig borde fått mitt körkort den tjugoandra februari - bara för att det var jordens bästa dag, men ändå.. det blir långtråkigt! SÅ idag ska jag hitta på någonting avancerat att göra och jag har massor med förslag.
# 1. Cykla och köpa en tidning - Helt klart!
# 2. Spendera dagen framför tv:n, dvs. Pretty woman står först på listan.. Hmm..
# 3. Ta vara på solens strålar utomhus, men jag orkar egentligen inte, fast det är väl ett måste? Jaja, visst kan jag passa på att hämta posten om jag ändå ska behöva gå ut i 25 grader.
Njaa. Jag vet faktiskt inte, men det enda jag vet är att man blir så lat av att bara vara. Men det passar jättebra nu eftersom jag för alltid har ont i min mage och det går ALDRIG över. Därför ligger jag mest i min säng och somnar tidigt. Tråkmåns? Ja det är jag det..

På torsdag åker vi till Stockholm, vi och vi, inte jag i alla fall.. För att jag har ALLTID ont i min skitans mage och orkar ingenting. Ska verkligen besöka doktorn inom en snar framtid, närmare bestämt om ett år eller så. Det är läskiiiiigt!

Känner för att lägga in några shoppingfynd här idag, det kommer later...

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0