En lång sovmorgon

Och idag sov jag länge, ända till halv elva och det är olidligt länge enligt mig själv. Saknar Victor obeskrivligt mycket och han får gärna komma hit tidigt tidigt, vilket jag inte tror... Sitter och tittar på Jake och läser även gossip girl, den femte upplagan - man kan aldrig få nog av dessa böcker och det är riktigt kul att de kommer ut som tvserie också - o ja!

Som sagt Victor kommer senare i eftermiddag och vi ska bara helt enkelt mysa på, hade bra gärna åkt in till staden och shoppat lite idag, men det känns som att jag inte riktigt får ta bilen med tanke på att jag lika gärna kunde följt med igår och egentligen har jag inte tid heller - så det är uteslutet. Ibland vill jag bara flytta, åh vad jag vill flytta. Men det finns inga lägenheter helt enkelt. Blir galen på detta, ska verkligen höra mig för överallt, om det så ska bli till jordens oändligaste punkt. Hemskt men sant.

Jag har även hittat en del godbitar på h&m som jag vill beställa - men inte riktigt än. Måste ta tag i det där! Verkligen, gjorde en stor tabbe igår, big time!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0