Princess Diana

Diana-gonvittnen_i_tunneln_default.jpgJag brukar ofta hänga med de där miniserierna på tv3 och ikväll är det andra delen av Prinsessan Diana. Det är alltid lika tråkigt, men samtidigt lite kul att veta vad som egentligen hände - lyssna till intervjuer osv. Otroligt bra att de gör program av det hela! I tisdags slutade det med precis innan döden och det var riktigt läskigt faktiskt. Tänk att dö på ett sådana sätt - oförlåtligt helt enkelt!

Fortsättning ikväll på tv3 klockan 21.00 Diana ögonvittnen i tunneln

Victor har precis åkt iväg till jobbet nu och jag är här hemma som vanligt. Tragiskt men sant, jobb jobb jobb ge mig!! :) Annars är mamma hemma idag också för den delen. Senare ska jag besikta bilen, det kan bli kul, eller det är kul att besikta, bara man inte får fel! haha, det har jag också varit med om. Hualigen!

Klockan 12.23 den 31 augusti 1997 krashade en svart Mercedes in i en betongpelare i en tunnel i Paris och dödade prinsessan Diana, hennes pojkvän Dodi Fayed och chauffören Henri Paul. Inom 30 minuter efter olyckan fylldes tunneln med paparazzi, poliser, fotgängare och ambulanspersonal som alla trängdes om platsen. Den här dokumentären berättar historien om vad som hände minuterna efter krashen. Den avslöjar också vilka som begav sig in i tunneln och varför, vem som fotogaferade vad och när de gjorde det, samt gräl och slagsmål som utbröt på platsen. Den ger även svar på varför fotograferna arresterades, hur de kom att utses till syndabockar för olyckan och vad som hände med dem och deras fotografier.

Källa: TV3

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0