UMEÅ EN VARM SOMMARDAG

Skeppohoj vad varmt det är och har varit idag! Svetten rann (bokstavligt talat) men kul har det varit. Vi åkte iväg tidigt denna morgon, strax efter nio, raka spåret till ica för att köpa godis för resan och sedan uppåt i landet. Närmare bestämt nästintill tio mil. En timme tog resan och vi åkte till Nolia. Sååå mycket människor och varmt och strålande sol, inte ett moln så långt ögat kunde nå..

Godisremmar var det som jag siktade in på, blev fyra stycken och goda var de allihopa. :) Victor körde istället en massa provsmak på allting som fanns att ta. Sedan åkte vi raka spåret till subway för att käka goda mackooor! Efter det en tripp på staden och jag hittade lite smått och gott:
- En silver plånbok, tro mig detta är en av mina absoluta favoriter! Så jag fick byta och rensa plånkan, en gång till..
- Grå jeans med hög midja, Victor var skeptisk men gav med sig. Jag älskar dem!
- Grå klänning H&M, Så snygg!
- Trosor
- Tidning
- Grått linne med fina detaljer, Ginatricot
- Grå stickad kortärmad kofta
- Grå stickad mössa med pöös

och det var väl allt. Har även kikat in några skor jag ska köpa. Mums vad trevligt! Det får bli till veckan.

Vi åkte även ut till ica maxi och allt som vi tog för oss blev så ofattbart billigt. En hundralapp! Haha, det är skrattretande, men otroligt bra! Oj vad mycket godis och gotta. Yyyiipiiie sa jag och åt tystlåten i bilen. Tyst? haha, Oo nej! Jag kan prata jag.. och det vet nog hela Umeå nu.. Haha. En underbar dag!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0