31/12 - dag

image1749
image1750
image1751
image1752
image1753


Goddag mina damer och herrar. Det är nu nio minuter kvar innan mötet börjar och jag är inte ens på G. Detta har aldrig hänt. Brukar ju alltid vara klar. Nu sitter jag och bloggar istället - hemskt. Vi har precis vart på gränby och handlat, jag hittade en urtjusig anteckningsbok i marimekko. Jag är glad och strålande glad över den! haha, ska anteckna från möten nu. Perfekt! Det är alltid bra att ha..

Denna morgon var det stressigare än stressigast. Jag tänkte att jag ställer inte väckaren för min faster är alltid uppe så tidigt och pratar högt och tydligt! haha, men istället så kliver hon upp KVART I TIO. Jag bara "neej du skulle ju väcka mig" och flyger upp - trodde jag - jag flög neråt. Pladask i golvet! haha, tur att jag sover på maddrass tills min säng kommer. I alla fall springer jag in i duschen och väl där öppnade jag nog ögonen på riktigt. Haha, sedan var jag ändå klar tio, kvart över tio, jag ville verkligen komma i tid idag, men ack sa grisen! Dock gick jag iväg innan Vic var klar, jag orkade inte vänta.

På mig har jag (jag bär den outfiten fortfarande för att jag orkar inte byta om) paljettkjol och strumpbyxor från h&m, body från ginatricot. Kappa h&m och väska från Wedins. Den är grymt bra ibland faktiskt. Halsduk från indiska och nu är jag klar! Plus några armband från alla möjliga places.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0