Beach 2008


Japp. Då var man där igen. Snart är det Beach 2008 som gäller och även detta år: hur ser man ut? haha, den ständiga frågan. Well, det har inte förbättrats i år igen. Nähä! Och vad ska vi göra åt det?

image1678

Nu är det juletid. Och med denna tid menas: Ät hela tiden! Jag tror att det är det enda jag gör, för man tänker trots allt: "Det är bara jul en gång om året, nu kan jag väl åtminstone njuta av denna tid". Självfallet - jag säger bara en sak: NJUT! Om njuta menas äta så ÄT. Ät av det goda. Du kommer ändå ångra dig om du INTE äter allt. I alla fall kommer vi då in i januari. Nu börjas det på riktigt. Iochförsig finns det en mängd rester julmat kvar och... tja.. det är ju bara januari EN GÅNG OM ÅRET. Jag äter upp det också. Tar tag i detta i februari, har ju ändå en massa månader kvar innan strandsäsongen börjar. Ja visst. Februari nästa. Åh vad längesedan man åt mycket. Nää "det är ju bara februari en gång om året. Här ska ätas" Jaha. En ond cirkel. Samma visa för mig varje år. Känner du igen dig?

Ah, sen går det ett tag och vi är inne i juni/juli. Månaderna vissa älskar och en del andra verkligen fruktar. Man har kämpat och kämpat för att nå viktens mitt, men dock kanske inte tillräckligt, vad vet jag. Det är nu man inser att man ändå aldrig kommer besöka stranden och allt kämpande i onödan. På tre månader förra året var jag på beachen EN DAG. EN DAG och det var med familjen. Vad spelar det då för roll om man har två pack eller åtta pack på magen? ;) Ha. Där fick ni

image1680

Dagens fundering: "Varför kan man inte bajsa sig mätt?" (ni får ursäkta att jag frågar men jag började bara tänka på detta...) Det är alltid så lätt att äta sig mätt, men varför inte bajsa? Jag är alltid bajsnödig när jag väl kliver ut från toaletten igen. Galet. Ge mig förslag på att bajsa sig mätt. Tack!

Kommentarer
Postat av: Venezia

ASG hahahahahah jag älskar sånt bajssnack o grejjer jag har värsta bajs historier o min humor e lite sjuk hahahahahahaha klockren malin :)

2007-12-19 @ 23:47:37
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0