I sista minuten

Ah, det känns som om det enda vi gör på dagarna på jobbet, förutom att stå i kassan och stressa, är att äta. Idag bjöds det på JULLUNCH och en massa annat gott och smaskigt (ni vet alltså GODIS och noblesse, paradis ALLT!) haha, nu ökar vikten såhär vid jul. Nice!

Idag tog jag en killes nummer, är detta lagligt? Det är frågan. Han var såå söt så och skulle lämna tillbaka en cardigan. Jahapp. Jag tog tillfället i akt och snackade lite med honom. Grymt skoj. "Malin, du är VÄRST" fick jag höra sedan.

Aldrig förr har jag fått så mycket "GOD JUL" från andra människor som idag. Grymt kul att möta alla på stan (på lunchen körde jag ett varv runt i ALLA affärer haha...) och alla bara "Åh, GOD JUL MALIN" vad många man känner ändå. Helt otroligt :) Så kul så kul! Till och med kramar hit och dit från snygga människor. Det gillar Malin. För jag är trots allt en flörtare, uti fingerspetsarna. Kanske? njae.

DAGENS PLUS: Ah, vi har pyntat granen, vi barn, och föräldrarna satt i soffan och tittade på. Det är verkligen julmys. Och vi hörde såklart "tomtarnas verkstad" på bandet. ALLTID varje år! "Jaha, sista Julen med MALIN DÅ" säger pappa och suckar. haha, mamma däremot "NEJ NEJ, hon kommer ju hem varje gång" ALDRIG sa jag. haha, jag vill kanske fira jul därnere något år också? VAVAVA?

DAGENS MINUS: Jag måste verkligen ta tag i det där med att packa. Nu ska jag hämta mina flyttkartonger. Men först ett besök på toaletten..


Imorgon blir det sista dagen på jobbet. 12-17. Be there folks!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0