Lila lila och återigen lila

image1565

Det är väl knappast en förvåning att Ashley Olsen är het i alla slags färger, men i denna är hon verkligen SNYGG. Lila ÄR snyggt och verkligen en innefärg. Det märks på accen och allt! Hur underbart som helst. Vi får in mycket i lila/rosa nyanser, dvs färg nr 66 och den är gudomlig. Like it.

Förövrigt är jag sååå glad att jag träffat Johanna idag. Haha, hon ringde mig "vart ääär du?", hon och Vickan och då svängde jag såklart av e4an fel så jag hamnade konstigt nog ute i fyrsihov (detta händer bara mig, och ja, ni vet ju jag hade VERKLIGEN lite bensin) körde runt där som ett tok och virrade bort mig. Sedan ringde jag upp och sa att jag kanske blir en aning sen, de skrattade och jag skrattade, jag är sjuk. Men det var deras fel. Jag brukar ju aldrig virra bort mig faktiskt, men idag var det en sådan dag. Mörkt och mycket trafik, jag bara tutade och körde. På tal om tuta, jag har nästan legat på den sedan jag kom hit. ALLA KÖR SOM KNÄPPA DÅRAR. Det är hemskt. "HÖGERREGELN" skrek jag till en karl i taxin när han svängde ut före mig. Haha, galet. Men Johanna, som sagt, hon är underbar den bruden. Jag har saknat henne så det bara dånar om det! NU ÄR JAG HÄR! haha, på samma ort och samma tid och samma plats. Hur bra som helst! Vi ska träffas mer mer mer.

Vic pluggar och ja, jag sitter här, men ska snart bege mig mot tv:n. Julmandarinerna har kommit - äntligen - och jag har snart ätit upp hela påsen. 1,5 kg. Det gillar vi!

Kommentarer
Postat av: vic

Nu är jag klar, och är jag inte bäst så säg?!

2007-12-04 @ 23:19:48
URL: http://victoooria.blogg.se
Postat av: Natalie

Lila är snyggt :)

2007-12-05 @ 17:31:42
URL: http://naw.blogg.se
Postat av: MALIN

vic: MEN ÄNTLIGEN! haha, jag var så ensam igår alltså. Snart blir det mat, kom ner då tack! :D

Natalie: Det är otroligt snyggt, en makalös färg.

2007-12-05 @ 19:43:27
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0