Lucia

Tiden den bara går och går. Lucia är det idag, för er som missat det. Jag blir så arg på mig själv att jag missade firandet på svt, det är en tradition att mor och jag brukar se det. Nu är hon i Finland och jag i Uppsala, med andra ord, det blev ingen lucia idag. Däremot såg jag på nyhetsmorgon lucia, och även uppsalas lucia. Så vackert! Det är magiskt med lucia.

Så nu ska jag äta lussebullar, pepparkakor, dricka glögg och dricka julmust... eller vem försöker jag lura? Det är ju inte ens gott. Jag kör vidare på min oboy. Försöker att trösta mig med det, för jag vill verkligen tycka om det jag skrev ovan.

Ikväll ska vi bygga pepparkakshus. Äntligen! Det passar bra på lucia!

Och en sak till: Jordens bästa Johanna ringde strax efter sju och väckte kära mig. Hon är så gooo, och är precis nu på väg till London, jag är inte alls avundsjuk. VILL OCKSÅ DIT I JULETID. Jag har bara två önskningar egentligen: USA eller LONDON i JULETID! Olala, det kan inte finnas något bättre...


Kommentarer
Postat av: Clara

Jag foreslar att du och brudarna tar en tripp till NYC! Det ar verkligen nice nu sa har pa vintern! :)
Valkommen!

2007-12-13 @ 17:17:04
URL: http://clarasegna.blogg.se
Postat av: MALIN

Clara: Jaså du säger det? Jag är verkligen taggad och vill det av hela mitt hjärta, ska nog iväg och köpa en lott nu! :D haha, hur har du det på andra sidan klotet då bruden? TACK!

2007-12-13 @ 17:53:50
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0