Mitt livs ögonblick

Och nej det var inte när jag fick jobb på h&m, och inte heller när jag tog studenten, eller de gånger jag tog på mig balklänningen, eller någon konsert, eller när modo tog sm-guld  INGENTING. NU vet jag verkligen vad mitt livs ögonblick är och har varit och det var det största jag varit med om i hela mitt liv. Bokstavligen. Efter julkonserten idag så åkte vi hem och hämtade bilen, jag och vic. Återkom senare till l.o och väl där efter några min satt vi och fikade och sen, DÅ HÄNDE DET! Jag och Vic stod framför Emma, som snackade med Joakim Lundqvist, ni vet han som jag skrivit om tidigare. Jag tänkte bara HJÄLP jag säger ingenting till Victoria för då vet jag att hon kommer att säga till honom att jag äntligen är här och bla bla. Sedan kom vi ut och då sa jag det. Hon bara direkt "Men kooom, vi springer fram till honom, han vill ju det.."

"Neeeej" skrek jag och började grina, haha, ja det är saant, jag fick verkligen tårar i ögonen för att jag blev nervös men samtidigt exalterad. I alla fall ledde det ena till det andra och ibland är det tur att man har en envis kusin så vi sprang efter honom och hon skrek, eftersom han började gå ut med de andra pastorerna, "JOOOCCKEEE" Haha, han bara vände sig om och sa Heej Victoria. "Det här är min kusin Malin" :) Och jag liksom hälsade glatt. "NEJ MEN DET ÄR JU DUUU" haha, fick jag tillbaka, och jag var i chocktillstånd, han kom ihåg mig!? ;) Så otroligt skoj. Vi snackade på och jag berättade att jag ska flytta ner hit och att Gud är god och liksom att han har släkt i Övik så han har vart där många ggr, jag berättade då att jag varit på möte på trons sköld när han predikade där och allt bara gick som på ett bananskal! Så otrolligt kul, jag var sådär lagomt sprallig och pratglad som det kan bli när jag sätter igång, men vet ni vad, han stod bara och log och sa "Jag är såå glad" Och då sa jag tillbaka.. "Jag har aldrig vart lyckligare, det här är mitt liv" Och han log igen. Han kände inombords min längtan till Jesus, min längtan till GUD! "

"Vad sa du att du hette nu igen?" frågade han än en gång och tittade mig rakt in i ögonen "MALIN" "Malin, det ska jag verkligen lägga på minnet, MALIN VÄLKOMMEN HEM" och sedan jordens största kram. AAAAAAAAAAAAH, jag kunde inte andas, han var tvungen att gå iväg och jag ville skrika, sprang igenom hela cafeterian och höll på att flina ihjäl mig. Väl ute, skrek jag från kung och fosterland och Emma och Vic bara skrattade. Victoria spelade in allting på mobilen så jag har minsann fått lyssna på det några ggr. Men jag har aldrig vart så glad. Aldrig i hela mitt liv.

Jocke för mig har varit en person som står på en scen och predikar för flera tusentals människor. För mig är Jocke lika stor som en världsartist, och för mig är det helt obegripligt att en sådan stjärna stod framför mig idag, fokuserade på mitt liv, mitt beslut, min glädje och lät som en helt vanlig person. Jag är så lycklig. Jag är verkligen DET!

Kommentarer
Postat av: lovingnurse

Hej! vilken tv-serie gillar du bäst? :)

2007-12-09 @ 23:44:09
URL: http://lovingnurse.blogg.se
Postat av: emma

Haha dú är ju bara för underbar! Jag blev glad över att du blev så glad. Ta hand om dig vännen. KRAM

2007-12-10 @ 17:23:14
URL: http://emmahellbom.blogg.se
Postat av: MALIN

lovingnurse: Hmm, det måste vara desperate housewives eller varför inte sex and the city ;) haha, vilken gillar du?

emma: HEEJ! Alltså förlåt jag loggades in automatiskt igår :P haha, aaah jag blev glad TACK FÖR ATT NI DROG MED MIG!! Ta hand om dig med, vi måste ses mer innan jag åker iväg hemåt, PUSSS!

2007-12-11 @ 10:21:10
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0