ÅR 2006

1. Skorna: Jag håller mig till ankelbootsen. Underbart sköna, snygga och håller i alla väder - nästan. Inget att rekommendera i 25 minus, fast i och för sig har det absolut inte varit det här uppe hittills.
2.
Frisyren: Pagen, Helt klart! En verkligen fantastisk frisyr, som har dominerat under året och kommer att hålla länge till.
3.
Väskan: Antingen ska de vara stora och rymliga, sådana man har till skolan, eller den där partyvskan. Jag gillar mina guldväskor ;) Quiltade väskan har även den slagit igenom.
4.
Solglasögonen: Jag gillar den stora varianten. Mörka är ett faktum.
5.
Plagget: Helt klart tröjklänningen. Aldrig förr har jag varit med om ett plagg som tagit ALLA med storm. Varenda kotte har säkert en sådan hemma i sin garderob. Underbart är ordet!
6.
Musiken: En blandad kompott
7.
Boken: Alla i Gossipgirl. Så underbara! Även en shopaholics bekännelser och många fler
8.
Beautyprodukten: Alla Isadora ögonskuggor. Det är så kul när dessa kommer i fyrapack. Jag köper dem jämt!
9.
Nagellacket: Det finns bara två i min värld. Mörklila och knallrött. Vackra!
10.
Smycket: Helt klart de långa varianterna som man för det mesta köper. En klar favorit är mitt halsband med hjärta, som jag inte riktigt vet om det är hemma hos Victor eller hos mig, men jag gillar även mammas olika halsband. Det är inte ofta jag använder dessa dock. Men snygga är de!
11.
Stilförebild: Ashley Olsen har en snygg klädsmak. Det finns även fler.
12.
Resmålet: Oj, massa ställen! Jag gillar verkligen England där jag var och hälsade på mina barndomskamrater. Så underbart land. Turkiet med min kusin var kristallklart det med. Uppsala är aldrig fel om sommaren och inte heller Stockholm. Åh vad jag längtar till i höst. Stockholm - here we come.


DENNA LISTA HAR JAG KNYCKT FRÅN TESS. :)


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0