VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Jag kan inte med ord beskriva hur underbart och härligt jag har det. Inte alls. Victor är drömmen i mitt liv och han är helt enkelt det bästa som hänt mig. Igår då jag kom hem från skolan hade han städat rummet och nere i köket låg nyaste ELLE-tidningen och en stor fet lösviktpåse. Jag tackade :) Sedan bar det iväg till hans mams och vi åt - för att därefter åka på bio. Det var Malin-dagen igår. Jag är säker :) Han bjöd mig på bio och det var riktigt mysigt - jordens sämsta film (kanske?) men mysigt var det. Efter det åkte vi hem och tittade på tv - jag läste tidningen! Weei.

Idag var jag ledig så det var riktigt skönt - vi tog en sovmorgon och sedan åkte med bussen till city, åt mat i skolan och sådant. Efter det gick jag på stan och hittade världens snyggaste jacka - den bara skrek; MALIN så jag var tvungen - att köpa den! Oversize beige - helt kanon till våren. Superb! Victor var lite osäker till en början men sedan fick jag ett OK :) Den var snyggare PÅ (som han oftast säger gällande mina klädval) :) Jag hittade även ett vitt och ett grått linne, underkläder och hårfärg. Tro det eller ej men jag har mörkblond hårfärg nu. Såklart har Victor så söt som han är fixat det på mig ;) Han blev även klippt av hans mamma och jag klippte hans mor ;) haha, mycket där men mysigt har det varit ikväll! Efter att jag gått på stan ett tag kom Victor ner och vi gick och handlade - mycket för frukost och kvällsfika och fika överhuvudtaget plus lite tidningar som vi alltid gör på fredagar - sedan åkte vi hem och satte oss ner på varsinn sida av soffan och började att läsa. :) Det är kärlek det!

Flera underbara dagar med denna kille har jag verkligen ;) Imorgon ska jag städa garderoben och övervåningen i sig. Klädställningen min mor skulle köpa får vänta till nästa vecka då hon åker till ikea. Vi ska till ÅRE DÅÅÅÅ ;) Yes. Det blir kul med invigningen. So long. Nu ska jag mysa med Victor som gått och lagt sig. Godnatt!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0