PANIK: REGN!

Hjälp. Första dagen det regnar när jag ska iväg till jobbet. Klockan kvart i sju klev jag upp och tittade ut, hörde hur det smattrade. Panik! Tycker verkligen inte om regnet, har faktiskt hellre sol än fast jag spenderar mina dagar inomhus. Men jag ska absolut inte klaga. Första dagen det regnar här på underbart länge. Vi har mest haft varma och soliga dagar. Jag tog i alla fall brorsans jacka och cyklade iväg för att börja jobba klockan 8. Är hemma på lunch nu och ikväll kommer min käre älskling hit. Har saknat dig så otroligt mycket, skynda dig massor!!! Något tips på ett sevärt tv-program ikväll? Blir iallafall OLA på sommarkrysset. Det kan du skriva upp!

Victor: "Malin, jag kommer inte att flytta ihop med dig förrän du säkert kan visa att du inte har köpt något plagg/accesoar eller liknande på EN VECKA!"

Jag trodde verkligen att detta var omöjligt men jag accepterade och kom på att när jag ändå jobbar borde denna grej fungerar och rätt som det är. Det kommer det verkligen att göra med tanke på att jag jobbar till på tisdag och i tisdags handlade jag sist! Hurra! Lägenhetsspaning nästa ;)

Ni får verkligen ursäkta den dåliga uppdateringen nu men jag jobbar och sliter sex dagar i rad! Från i torsdags till på tisdag. Efter det uppdateras det mer flitigt hoppas jag! Och kanske shoppingfynd kan visas :)

Kommentarer
Postat av: Mia

vart jobbar du nånstans?

2007-07-07 @ 20:22:28
Postat av: mia

Vart jobbar du nånstans?

2007-07-07 @ 20:23:30
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0