OTROLIGT MAKALÖST

Jag låter som världens fjortis och känner mig verkligen som en också men jag kan inte förstå hur man kan vara så söt som Ola egentligen är (inget emot dig Victor, du vet att jag älskar dig över allting annat) MEN ÄNDÅ! Jag (och alla tjejer under 15) stod långt fram under kvällens framträdande av rix fm 2007. Makalöst är ordet! Jag tycker faktiskt att alla artister gjorde det riktigt bra, och fick nästan igång Öviks sega publik! En eloge till det ;)

Bilder kommer imorgon!
Har även jobbat idag och känner mig skapligt trött - 9.00-18.00, sedan klippte jag Oscar och efter det in för att hitta en plats med bilen! Wiiie. Efter en timme hade Victor hittat mig, man kan inte ringa när så många samlats på en sådan liten yta - ni förstår hur det är. Dock bättre i år än förra året faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Marre

Det är lugnt, jag förstår dig. jag stod ännu längre fram (förmodligen eftersom jag stod med staketet mot magen) och skrek "Sebastian, gift dig med mig!!". Därav hans "Tack!". Så, jag följer med dig in i fjortishetens port.

2007-06-28 @ 23:10:40
URL: http://marregoeswild.blogg.se
Postat av: MALIN

Marre; Haha, tack marre! Det kan behövas ;) Men det är en fantastisk känsla - du har alltså snackat med Sebastian ;)

2007-06-29 @ 09:24:05
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Marre

Alltså. Jag har varit helt besatt av Sebastian efter att han varit med i Idol. När han var här under melodifestivalsveckan så stod jag först i autografkön, haha. Så vi har setts förut ;)

2007-06-29 @ 12:34:30
URL: http://marregoeswild.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0