Dagens

image1478

Strumpbyxor Vila
Klänning/tröja H&M, Uppsala
Skärp i midjan Vila
Boots Wedins

Idag var det verkligen hur kul som helst på jobbet. Började som sagt klockan 8 och var modell där för H&M. Riktigt skoj, ska verkligen köpa den där klänning som jag gick i. Hurra! Får den för halva priset ;) Skitsnygg i glitter och verkligen festlig!

Sedan kom en killkompis in och han är hur bra som helst. Hur kul som helst var det och vi snackade på, fördrev tiden i sisådär en halvtimme. Tack ;) Han köpte ett par handskar tillslut - FAST jag tyckte tröjan satt skitbra, men men, han kommer nog in fler gånger och då MÅSTE han köpa den där! Efter detta var det bara tjugo min kvar av min dag och sedan var jag så fruktansvärt godissugen att jag åkte till kvantum för att handla. 43 kr, jag gissade på 42 när jag höll i den, väldigt nära! Där jobbade min fd classmate och vi snackade i en kvart ungefär, åkte vidare på min tur runt övik och sedan hem ljuva hem.

Jag har alltså investerat i jordens snyggaste underkläder idag, rosa och svarta. Plus ett par trosor till, plus ett par tjocka leggings FAST det är 35% ull, vi får se om de kliar. Tycker att de ribbade ljusgrå skulle passa perfekt nu i vinter när de som sagt är tjocka HURRA! Och sedan blev det ett nitarmband och ett linne till. Jao, fyrahundrakronor? Jag älskar mitt jobb, olala.,.

Det är farsdag på söndag och jag vet precis vad jag ska köpa, vet du? ;)


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0