Den är MIN och Den är MIN

Aaah, jag har så mycket att berätta IGEN! Hjälp! Det var min sista dag på jobbet idag, hemskt tråkigt, och det tyckte vi alla. Haha, höll på att börja gråta, fick snacka med chefen ensamen (fick presentkort som tack ;P) och liknande. Jag bjöd på godis TRE kg, de tyckte verkligen om den bjudningen. Haha, alla var som gamar och vi gick in i lunchrummet HELA dagen. Ilkay var som värst när hon sprang ner och lade i en hög med godis i en pappershandduk och la den med godiset i kassan. BRA tyckte jag och vi skrattade. Alltså jag har jämt så roligt på jobbet. "Maaalin jag har verkligen älskat att jobba med dig, hur ska det gå nu?" sa hon till mig nu, hjälp tänkte jag jag saknar ju henne med. Jag har verkligen ÄLSKAT att jobba med henne med. Åhh, dumma Uppsala. NU ÄR JAG ARG! haha, varför ska jag ner dit för? Jag har ju allt här egentligen? Nää så är det faktiskt inte. Jag ÄLSKAR Uppsala, som en annan praktikant sa till mig idag: "Vem vill inte ha Malin liksom, hon kommer ju få jobb lätt" haha, jag bara skrattade, alla är så trevliga. Olala.

En liten incident som hände på coop när jag skulle handla godiset idag. JAG smarta Malin tar för mig en hel påse, ca 1,5 kg och fyller den verkligen till proppfullhet! Ställer den sedan på en frysdisk(?) HUR SMART VAR DET? Vad händer efter tio sekunder? SPLAAASH! Aaaah tänkte jag, Nejnejnejnej, det får inte vara sant. Jag vände mig om och jo, till min värsta fruktan, var det galet sant. ALLT godis rann ut. Oj oj, vad ska jag göra med detta? haha, jag sopade lite fint in det under frysen, så där vackert så man precis ser godiset om man böjer sig ner. Fortsatte glatt plocka men DÅ precis då ropar de ut i högtalarna "En KUND HAR PRECIS TAPPAT (ååh nejnejnej igen, tänkte jag, NEJ VAD PINSAMT, jag dööör, de får inte säga det där om mig, nejnejnej! haha, sedan skrattade jag för mig själv) BORT SIN KUNDVAGN (Puuuuh haha, då kunde jag andas igen!) HITTAR NI DEN TA KONTAKT MED...blabla.." Haha, jag skrattade för mig själv och verkligen storskrattade. De andra kunderna hade förstås sett min lilla incident såklart. Ojoj, kom till kassan 150 kr fattigare var jag när jag klev ut. Men det var det värt.

När jag kom till jobbet gick jag raka vägen fram till pälsen och hittade såklart min strl där. Tack stolt 38:a bärare sprang jag runt lycklig (vi får INTE köpa gift of the week plagg första dagen de säljs och inte heller lägga undan) och betalade sedan. JAAAO! Chefen tyckte den klädde mig galant. Det gillas. De är så otroligt små i strl, jag ville ha den lite längre så gick upp en strl. Det tackar man för.

Dagen fortsatte och då såg jag att den snygga paljettvästen kommit in. AAAAOW, NEEEJ tänkte jag, haha, jaha, det var bara att hämta en 36:a och lägga undan för att några timmar senare köpa även den, plus 6 st ansiktsmaskar, jag måste ju ha något att göra i Uppsala på dagarna. Haha, Otroligt bra. 118:- sa M i kassan och jag höll på att börja skratta och frågade "ÄR DU SERIÖS?" Jaa :P haha, hon flinade och jag flinade igen. Yiippiie, bara västen kostar ju liksom 200 spänn. Otroligt bra! Jag älskar mitt jobb och jag kommer snart tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Låter inte helt fel med personalrabatt.. Speciellt inte när man jobbar i en klädesaffär.. Min löneförmån är väl att jag får lunch på jobb.. hmm.. skolmat.. Blä! .. :P

2007-11-30 @ 22:17:37
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0