Ff = farsdag fortfarande

Oj hjälp, vart har denna dag tagit vägen? Och jag har inte ens bloggat ett endaste litet ord, inte ens en vers, inte ens en liten liten punkt. Jag vet, det är dumt! Men ändå, nu sitter jag här nerbäddad med ett duntäcke och försöker låtsas vara lite intressant (och nu fick jag ett sms här, mycket trevligt, ska titta vem det är ifrån, ah ja! nice, jag kan inte rå för att jag är poppis för tillfället :P haha, aldrig vart heller!) Tur att jag har snygg mobil, älskar att skriva sms med denna, helt makalös förbättring från min förra motorola. I alla fall, jag har kommit underfund med x antal ting idag.

1. Man kan känna igen kunder på huruvida de ställer sina varor. Tro mig jag vet! Jag brukar ibland låtsas leka lite med mig själv och jag gissar oftast rätt på personerna när jag tittar upp. Det finns även de som visar ut sin attityd eller sitt humör i deras val att KASTA upp saker på bandet, och även här: Tro mig, jag vet!

2. Jag har satt över en summa på mitt konto och låter den andra summan vara kvar på mitt sk. sparkonto, som egentligen inte är alltför stort, enbart för att jag inte ska shoppa upp dessa kronor. Det är hemskt att man måste göra något sådant här drastiskt, men än har det fungerat bra (och jag har bara varit hemma också! haha...)

3. Snön ville inte stanna denna gång heller. Tragiskt men sant. Alla och då menar jag verkligen ALLA har klagat på vädret idag. "Jahadu, och vad tycker du om vädret då Malin? (? JA, här känner vi varandra så väl att de flesta kallar mig vid namn också) denna fras har varit den mest användbara och borde vid denna tid kunna googlas på google.se. Det är faktiskt sant. Nu är det slask ute istället och halka - något så kopiöst.

4. Jag har även börjat snacka med de flesta kunder och på så vis ökat bekantskapen hos många. SÅ otroligt roligt, det gillas. Till exempel en kille som jag vet vart intresserad av mig i ett år, han är ett år äldre och jag började snacka med honom som om jag kände honom klart och tydligt. Han visade sig vara jättetrevlig och slutade med frasen "ha det så jättebra nu Malin" Tack tack sa jag och log glatt till nästa kund. Man blir faktiskt mycket glad av att ha trevliga kunder ;) Det gillar vi verkligen!

5. Farsdag och tårta passar väldigt bra ihop och än fast jag hatar tårta över allting annat var jag bara tvungen att sträcka mig efter en, öhm, TVÅ bitar princesstårta. Ja, jag vet, och sedan när jag kom hem blev det två bitar ananaspaj, och två stycken daimkakor och en dumlemuffins. Jag har nog aldrig varit så hungrig som då, vräkte i mig allt men gott var det! :) Och ja, en ahlgrens påse också. Jag bekänner mina synder, men nya tag imorgon. NU ska jag sluta med godis!

6. Snackade precis i telefonen nu, två stycken i ungefär två timmar! haha, otroligt först min kusin och sedan en killkompis och det var riktigt skoj! Så längesedan man pratade med varandra, men det behövdes verkligen. Snart kommer jag snart kommer jag!

Nu är det dags för mig att fortsätta äta :P


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0