Inget vidare faktiskt

Jag lyckas inte hålla mig ifrån alla sötsaker och därför köpte jag godis idag med. Hööm, ja, men jag har inte fått ont i magen i alla fall :D Och det är jag glad över. Istället har jag kommit på en ny strategi, eftersom jag tydligen har börjat med "tvärtemot"grejen så skriver jag att imorgon ska jag äta HUR MYCKET GODIS SOM HELST, får se om detta håller.. Och just det, två nybakta bullar slant ner alldeles nyss, från mormor och gott var det med!

Och jag har även kommit på att mat är mycket gott ändå, har haft framochbaktankar om det hela och istället bara fokuserat mig på godis och liknande men jag är trött på det. Jag vill ha RIKTIG mat! haha, så det blev köttfärssås med spaghetti idag och jag har lärt mig att tycka om det faktiskt. Men bara mammas och pappas, deras är GODAST! Skolans var vedervärdig. Och som vanligt babblar jag på om mat, mat, mat.. SJUKT!

Idag på jobbet var det riktigt skoj, jag har verkligen börjat lära känna en kvinna mer och mer och hon har visat sig vara helt underbar. ALLA där är helt underbara. Chefen frågade om jag ville jobba i helgen men kan tyvärr inte, är upptagen på ica. As usual. Jag har inget liv utanför mina två jobb. haha, men så kan det gå! Och tillrågapåallt får jag inte ens någon vidare lön. Jag får mer på ica med två helgjobb i mån än på h&m under EN HEL månad. Men men, i alla fall nog om detta, jag skulle säga såhär, hon som jag pratade med undrade liksom vad jag ska göra i Uppsala då, varför jag ville flytta dit..

"jaa, men jag älskar uppsala, weei" säger jag glatt
"det är väl någon karl som lockar.. och sedan flinade hon"
"Nej nej" sa jag
"Maliiiiin??"
Och sedan flinade vi båda.. haha, men faktiskt inte. Jag sa såhär: "Nej faktiskt inte, jag har kommit mig underfund med att lära känna mig själv på djupet och därför bör jag vara singel ett tag. Min tro ska gå före"

Och som vanligt kan jag ljuga riktigt riktigt riktigt bra.. Nästan!


Kommentarer
Postat av: Faster

Jag ska gömma godispåsen bättre nästa gång, har redan hittat ett superduperbra gömställe,du kommer aldrig att hitta det(inte jag heller kanske)!! PUUUUSSSSS på däj!!!

2007-11-12 @ 21:34:24
Postat av: Anonym

De dära med godiset har varit en stor svaghet för mig på sistone oxå, haha.. råka lixom bara slinka med några godisar när man var på ica och skulle handla mjölk, haha :D

2007-11-12 @ 21:53:49
Postat av: Therése

är du inte tillsammans med din kille längre? :/

2007-11-12 @ 21:55:50
URL: http://touchoftess.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0