Internationellt efterlyst

Ja, idag fyller min käre bror Oscar 19-2 år. Otroligt. Det skiljer alltså två år mellan oss två och med åren har han och jag fått en starkare och tightare relation. Det gillas! Grattis så mycket bror ;) Det blev en tidig morgon med massor med paket, som vanligt i denna ljuva familj :P haha, och nu MYCKET MYCKET fika, jag älskar allting.

Destovärre har denna dag varit hur jobbig som helst, jag vet inte varför. Jag har helt enkelt bara deppat ihop. Det blir så mycket allting, jobbigt med allt liksom! Jobbar 60 timmar varannan vecka, det tar verkligen på krafterna och sedan är det lite mer också som jag egentligen inte orkar gå in på. Men jag höll helt enkelt på att bryta ihop i kassan idag, jobbigt! Men samtidigt nu känner jag, istället för att deppa ihop totalt och skälla och gnälla på allt och alla, sitter jag nu och lyssnar på Jocke. Yes, hans möte är bäst: Internationellt Efterlyst.


Kommentarer
Postat av: Johanna

malin, du är stark och du kommer klara detta vännen:) tänk sen om ett tag när du blickar tillbaka på allt, då kommer du att vara så stolt över dig själv! du fixar detta galant:)! tänker på dej. /Jo

2007-11-18 @ 22:11:54
URL: http://johannasten.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0