Jag saknar Johanna!

image388

Har insett nu på gamla dar att jag verkligen inte nämner denna brud så mycket som hon är VÄRD att nämnas i min kära blogg så jag tänkte skriva ett inlägg, nu på direkten. Johanna med en fin panna är helt underbar och jag älskar hennes närvaro i allt hon gör, i allt vi gör tillsammans. När jag kommer ner så blir det såå bra, vi kommer ha så grymt kul, shoppa och leva livet, fika på caféer dag efter dag och snacka girltalk in på småtimmarna. Det är kärlek det ska jag be att få tala om. Johanna har även hon en blogg, som ni hittar här!

Bara en sak till, denna brud har alltså hon med en annan av mina kompisar EMMA träffat självaste Ebba Von Sydow (det står mer om denna dag i alla deras bloggar!) och blivit tusentals kronor rikare till att shoppa för, jag menar hur grymt är inte det? Och jag känner dessa två små liv :)

Johanna: Jag saknar dig och jag saknar våra bus och skratt, som vi alltid gör! Olala. Och Hanna och Victoria, haha, ni är helt underbara, snart är jag NERE. Då händer det grejer. I Jesu Namn!


Kommentarer
Postat av: Johanna

maaalin, huuur gullig är inte du på en skala som skriver så fint om mej i din blogg?!! Du anar inte va glad ja blir övr att få läsa dina ord om mej:)! varm i hjärtat blir ja. såå söt:)!!
snart kommer du ner å då ska vi shoppa, fika, å ha girltalk. absoluters!! DU ÄR DUNDERBRA!! gillar dej:)!!

2007-11-21 @ 12:37:06
URL: http://johannasten.blogg.se
Postat av: Ädelosten

DU ÄR BÄST DU MALIN :D en brud i lyxförpackning ;)

2007-11-21 @ 21:14:50
URL: http://hannafoto.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0