Konsten att gråta till High school musical II

Ja, jag är en stolt tårfällare till denna underbara film, Jag älskar den helt och hållet. Haha, får man göra det? Så otroligt bra film, innehåller allt och lite till. Så mycket kärlek och spänning och nära slutet bara brast det. Haha, Edvin älskar filmen också, men jag menar, han är ju TIO år, haha jag är NITTON? jaja, jag skäms inte över detta, sitter bara och dregglar framför Troy (Zac Efron) Han är nog den snyggaste på denna underbara jord.



... och då ljuger jag INTE. Ser ni vad jag ser? WOW.



.. och plötsligt känns det som om denna blogg skrivs av en fjortonårig flicka, men lugn, det är MALIN som sitter här och skriver ändå. Men det är såå mycket kärlek som sprutar ur min kropp nu. Så mycket känslor.





Hur gammal är han egentligen? Och hon? Jag måste googla på en gång.. hööm... Okej, han är född den 18 oktober 1987, och det var ju skönt.. :P haha, och hon är då född 14 december 1988. Ja ni kära läsare, de är vackra tillsammans i alla fall. Hon har däremot fått sparken till nästkommande film, läste jag precis, pga nakenskandal? Nja, jag vet inte jag. De har redan hittat en ersättare och bild kommer på detta nedan...



... ja, han är läcker.

Vanessa Hudgens, Adrienne Bailon

... vaa, människor? Skämtar de med mig? HON ? Adrienne Bailon ska alltså kyssa denna snygging? Jag blir galen, hon av alla människor. Vanessa som e så söt :)

Jaja, nu ska jag återvända till jorden litegrann. Ren fakta faktiskt, och jag är ju trots allt host, nitton.

Kommentarer
Postat av: Johanna

malin, du kan trösta dej med att även jag sitter å dregglar (ev.gråter) framför denna fantastiska film. än så länge har jag bara sett ettan, men borde väl ta mej samman å se tvåan oxå. ajajj, missade denna idag insåg ja nu. Huuh. Han är sååå sjuktsnygg, hans ögon man döööör.

2007-11-17 @ 23:24:53
URL: http://johannasten.blogg.se
Postat av: Therése

OJ han va snygg :D

2007-11-18 @ 12:26:27
URL: http://touchoftess.blogg.se
Postat av: Moa Gillberg

Hej jag kan bara inte fatta att den där andra tjejen ska ta över att vara Vanessa.Det här stinker BUUUUUUUUUU.Jag menar alla gör vällllllllll fel i bland.Då vet jag inte om jag kommer titta på trean.
JAG SÄGER BARA BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

2008-01-28 @ 13:08:50
Postat av: Moa Gillberg

Hej!
Jag har läst lite på datan om high school musical.
Och Vanessa kommer vara med i hsm3.
Dom säger att ingen vill ta bort Vanessa.Så himla tur va.
Jag säger bara yeppie

2008-01-28 @ 13:19:59
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0