You are My desire


Lord I give you my heart
I give you my soul
I live for you alone
Every breath that I take
Everey moment I'm awake
Lord have your way in me

This Is my desire
To honor you
Lord with all my heart I worship you
All I have within me
I give you praise
All that I adore
Is in you, Jesus!!!!


Jag har nästan inte ens tittat på TV den senaste veckan, jag sitter hellre här och vittnar, skriver om min tro. För att jag älskar att Tro. Jag älskar Jesus. Det senaste året har jag verkligen glidit iväg från vad som ska kalla sig vara min Guds Tro. Jag har inte slutat att tro, jag slutade bara att prioritera Gud som nummer ett. Vilket var väldigt dumt gjort. Jag säger inte att jag ångrar hela mitt senaste år. Absolut inte! Jag vet bara nu hur jag INTE vill leva. Jag vill leva som ett Guds barn. Ett sådant som har ett mål i sikte: att vittna om min tro för andra. Det är det enda jag vill i stort sett. Jag längtar till att flytta till Uppsala, på så vis kan jag nå ut till fler människor. Vinna andras hjärtan För Gud! Jag längtar så otroligt mycket. Och sedan ska jag även göra sådana saker som jag inte gjort på senaste tid. Lovsjunga Gud. Det är det enda som räknas! ;) I längden faktiskt. Jag älskar dig Jesus. Du är helt underbar!

Jag återkommer med ett bibelord lite senare, som Gunilla gav mig. Hon ringde och berättade, helt underbart! Jag behöver allt stöd jag kan få, verkligen. Hon hade berättat om mig och min omvandling för några andra denna helg och det känns riktigt bra. De ber också för mig. Tack Gud! Tack för att du hör bön, kanske inte första gången, kanske inte andra, men för Guds skull: Sluta aldrig att be, sluta aldrig att hoppas för under kan ju ske! :) Och titta bara på mig.

Tänk nu på en person som du så gärna vill be för, jag vet min person och jag ber varenda sekund. Jag ber när jag sitter i kassan på ica och har kunder, jag ber när jag sitter på toaletten och tar i som aldrig förr, jag ber även när jag jobbar på och larmar kläder och verkligen varje sekund jag sitter på bussen. Jag ber från morgon till kväll för jag VET att Gud hör bön. Han hör allting, han tar åt sig, han gör det bästa av det! Klart att jag inte kan be om att jag ska få sjuochenhalvmiljon i ovikta hundralappar imorgon när jag vaknar. Men jag ber verkligen för frid hos människor, familjer och vänner och jag ber för en väckelse i Sverige. I alla länder. Jesus: du är snart här igen, du är snart på jorden och ska plocka hem en efter en, min fråga är till dig: Vill du följa med till det mest underbara av det underbara? Är DU beredd att lämna allt för att få ett evigt liv med Jesus? Jag har redan gjort det. Jag är på väg, på väg mot ett evigt Liv!

Tack Gud.

Kommentarer
Postat av: emma

MALIN! Det är verkligen så härligt att läsa det du skriver:) Du är grym och jag beundrar verkligen dig som tagit det här steget och dessutom att du bestämt dig för att flytta till Uppsala:) ta hand om dig malin, så kanske vi ses på nyår:) kramar

2007-11-11 @ 17:47:33
URL: http://emmahellbom.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0