Modevisningens nackdelar

Jag är trött på ALLT som har med modevisning att göra, faktiskt. I allafall den Victor ska gå på och jag är fullkomligt kalabalikless på det hela. Han är verkligen där JÄMT! Jaja, jag fick lite tid för mig själv efter jobbet så jag bräsade runt med vår kära opel, gasade som bara den, det är faktiskt skönt att köra i mörker. Åkte och handlade och sedan tankade för FYRAHUNDRASPÄNN! Så djuriskt dyrt, för en tjej som mig, som inte tjänar ett öre och egentligen bara ska spara till en lägenhet, men ack sa grisen. Nu får jag spara till Uppsala istället i början av November och då åker jag SJÄLV, Victor vill inte och får inte följa med. Haha, han ska ha en helg med grabbarna, och det vet vi ju alla hur det kommer att sluta. De sover över hos varandra. As usual.

Just det, ska be Victors kompis ta med mina jeans till Umeå. De är fullkomligt förstora så han ska få byta, som han så snällt gått med på.

Btw. Victors lillebror Emil skulle köpa Gainers för att öka i vikt, bra till träningen osv. Han fick med tabletter för att gå ner i vikt. Vadå raka motsatsen?!?!? haha, sjukt! Jaja, de luktar pyton faktiskt, vi sitter här båda två och tittar på dem. Knepigt. Grannfejden på Tv;n. Yes.

Ps. Jag har faktiskt tagit dagens outfit bilder, så de kommer väl de med, och shoppat massor på senare tid faktiskt, hemskt sant.

- Svarta långa handskar. Jag ÄLSKAR dessa från Vila.
- Brun utan sol
- Overkneestrumpor
- Två olika örhängen
- Presenter
- Kjolar och tights/leggins
- Underkläder
- Svarta polotröjor, två stycken
- Grå polo
- Kjol i olika färger, snyggaste jag sett
- Otroligt mycket smink, schampon och det ena efter det andra, passar på nu när jag jobbar där


Och så mycket mer. Älskar förresten min halsduk från indiska som mest! Den är underbar!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0