En liten kärlekssaga






Du är helt toppen och jag är så glad att jag har dig! :)
En mer underbar kille får man leta efter. Ända sedan jag såg dig för första gången (för ca två år sedan nu) har jag haft en stark känsla för dig. Som bara har vuxit med tiden till någonting stort och obeskrivbart. Förra sommaren inledde vi någonting som vi visste skulle bli kanon, men det bara avtog. Trots detta fortsatte vi det ljuva livet med varandra i skolan och på min födelsedag den 19e sep förra året var vi väldigt nära att bli ett par. Men ack nej. Vi ville vara helt säkra och istället agerade vi kompisar-som-höll-varann-i-händerna-på-lektioner-och-kramades-på-rasterna-dagligen.







Detta förstod både Victor och jag att det inte kunde fortsätta utan vi ville ta ett till steg. Uppåt i stegen och det gjorde vi. Under orienteringen några veckor senare pussades vi för första gången och det var lite spännande men samtidigt helt underbart. Denna puss var ingen speciell sådan utan mer som en s.k. "kompispuss". Lördagen efter detta, nämligen den 7e okt träffades jag och Victor på en restaurang med hans familj och några i släkten. Efter middagen gick vi tillsammans hem till hans moster med familj och där och då hände det mest magnifika. Jag och Victor blev ett par och har sedan dess varit det, och vet ni vad, jag fullkomligt älskar det. Varje dag blir som julafton och man vet aldrig vad som kan hända.






Victor är inte bara snygg och attraktiv utan han har det där inre som jag verkligen alltid velat ha. Han är min bäste vän och själsfrände, en sådan som förstår mig totalt och kan handskas med en knäppgök som mig men samtidigt behandlar mig på ett speciellt sätt. Jag älskar det! Vi har varit med om såå otroligt mycket tillsammans och jag vill bara fortsätta vara med om allt som händer, med dig. Du är den mitt hjärta söker och jag Älskar dig av hela mitt hjärta. Du får mig att skratta och le på ett underbart sätt och jag vill alltid ha det så. Än fast vi kanske inte är lika nykära som vi var för ett år sedan så har vi kvar det band som från början var det som tog oss två iland. Du är min klippa som jag står på, ett ljus i allt mörker och en levande underbar varelse. Tack för att du vill vara min, och Tack för att jag får vara din.







På fredag är det 11 månader med dig,
och det känns fortfarande som om det var igår du sa "Jag älskar dig" för första gången, med jordens finaste röda ros (det tog dock 6 timmar att få ur honom detta, men heey jag somnade emellanåt så det gick hyfsat snabbt ändå! :) ) Jag älskar dig Victor, och kommer alltid att göra det <3

image1381

Kommentarer
Postat av: .maria.

Vilken mysig saga!

2007-09-05 @ 15:31:46
URL: http://mngzara.blogg.se
Postat av: MALIN

maria: Tack, det är mitt livs bästa :) har du varit med om denna saga?

2007-09-05 @ 15:46:56
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: .maria.

Jag lever fortfarande i min saga! Fast det är väldigt olik din saga..
Det är himla kul att läsa andras sagor!

2007-09-06 @ 13:48:10
URL: http://mngzara.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0