What a day

Victor och jag har suttit i vår kära bil, okej hans men jag använder den minst lika mycket egentligen, och bara kört runt runt i detta underbara län. Vi startade klockan 11 och var hemma klockan 18. ALLTSÅ SJUUU underbara timmar, men det var faktiskt skoj (mer får jag tyvärr inte berätta här,  haha)

Och jag är även världens lyckligaste brud på två bara ben. Jag älskar detta! Allt ordnade sig igår. Thank God. Nu är jag kärare än kärast och det är EN vecka kvar till min födelsedag. Mamma kom hem med en "catwalk"tidning från Paris och vi fick även vit toblerone att käka, allihop! Jag, mamma, pappa, Edvin, Oscar och självklart Också Victor! :) Weei. Igår var jag på staden ett bra tag, bjöd Victor på lunch på subway, träffade mormor och morfar där och shoppade jordens snyggaste klänning och jordens snyggaste kjol - bilder kommer!!

Ja, det blev även halstabletter för flera hundra. Har så djuriskt ont, så mormor valde ett bra märkte till mig, jag köpte detta och även en annan sort. :) Nu är det tvdags och imorgon vet jag inte vad det blir :)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0