friendsalways

Nu har vi precis kommit in genom dörren. Det blev en hel del shopping idag med! Har köpt fyra + 2 grejer till min kära kusin som blir ett år i maj. Därför ger jag henne 6 st paket imorgon, ni alla förstår väl att det är jättesöta grejer? ;) Sedan köpte jag en klänning till Lina då, som hon velat ha, och hon blev överlycklig när jag kom in med den och grattade henne i förskott där hon jobbar idag. Där hittade jag även ett par skor som ni kommer få se snaaart! :) Plus att jag köpte en otroligt vacker sak till min morbor och hans sambo då som båda fyller år i april nu snart. Jaha, efter det ett par jeans och även ett par solglasögon..

Så kommer vi då till glasögonprovningen och jag hittade verkligen två par som jag fastnade för. TVÅ assnygga. De blir perfekta. Tog försäkringar på de också, kan behövas :P de fick jag minsann och även ett halvår med linser..

Efter det åt vi och fikade. Jag tog en otroligt god kycklingröramacka. MUMMA! haha.. Och jag har även fått och handlat en massa saker till hemmet, kastruller och liknande. De ska alltså läggas i EN resväska, såsom handdukar och allt sådant. Tänkte även ta ner kokböcker och lite av varje. Det kommer bli kalas! :)

Nej tyvärr Johanna, linnet fanns inte här heller. Tragiskt men sant!

Åh bilder kommer snaaart!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0