ueww!

Johanna gav mig ett tips, well. Det var verkligen INTE gott. Jag vill kunna tycka om det, men jag kan tyvärr inte.. Det går bara inte.. Det är inte min grej helt enkelt. Godis är min grej, nötter är det inte, och verkligen inte TORKAD FRUKT. Fy vale. Johanna om du läser detta så finns det en påse "den rosa" här bredvid och jag VÄGRAR att äta upp den. Du får den. För femtio kr :) haha.. eller inte..
image2338
Jag och Lina köpte minsann TUGGUMMI utanför kvantum. Jag bjöd. Hoho, en krona. Ibland är man rik minsann! Det var annat idag på ica när jag skulle shoppa loss frukt och keso, "medges ej". Det är absolut första gången i mitt livs historia som jag ser de där orden.. Jag hade tydligen -10 på mitt konto. Mindre kul! haha, bra att man är uppmärksam!
image2339
Åh mina nya vackra skor. Jag älskar dessa. Hur mycket vill ni ge för dem? Glöm det, de är INTE till salu haha.. men de är verkligen utomordentligt sköna och läckra. Helt perfekta! Hurra!

Glöm inte att tända ett ljus för ENGLA. Henne glömmer vi aldrig!
image2340
Åååh ser de inte för goda ut? Nästan likadana som min kusins, hon är mästaren. Jag unnar mig sådana här saker när jag verkligen ska lyxa till det.. annars blir det bara keso. OJ vilken tid det tog att lägga dit två skinkskivor plus gurka. Eller inte. Jag börjar bli en kock nu!
image2341
En av jackorna som jag hittade hemma.. Helt perfekt faktiskt, bara det att den känns som en vinterjacka.. nu är det ju vår. Därför lämnade jag den i Övik..
image2342
Jag slog till på en tygblomma och ett par örhängen.. bland annat.. haha.. :)


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0