youwillnevergetblondagain

Skitsnack!
Malin är nu officiellt blond igen. På riktigt. Jag är blond. Inte orange, inte gul. BLOND! Precis färgen jag vill ha det. Kan det bli bättre? I like it like it like it like it. Så bra! Frisören sa följande: "Du kommer aldrig kunna färga ditt hår igen. Det tål inte det.. Förstår du?" Skitsnack säger jag. Mitt hår är i perfekt skick faktiskt. Och det blev blont också, hon sa att det inte skulle kunna gå att ljusa upp UTAN att bleka det först. Skitsnack igen. Tur att man själv gått frisör så att jag vet vad jag ger mig in i. Ha, det är kul när andra har fel faktiskt. Det gick hur bra som helst.


Jag köpte två stycken färgningar och det täckte mitt hår perfekt! Nu är det Sunes jul som gäller, haha, det är familjen det. Alla ska samlas.. Vi har även spelat spel, Så det kan låta. Hur kul som helst! :) hahaha.. det roligaste var pappa.. Jag tog upp ett kort och skulle rita ett ord av fyra och valde ett ord... Sedan kom ingen på en låt och jag sa alla fyra orden.

Malin: Men vadå, skulle jag valt "blåbär" då?
Pappa: Jaa.. verkligen!
Så börjar han sjunga
"Mors lilla Olle i skogen gick.. plockade blåbär och släppte en klick"
Hahaha.. här börjar vi alla asgarva haha, mamma och jag grät av tårar.. och vi låg över bordet
Malin: Men PAPPA "ROSOR PÅ KINDEN....." hahahaha..
Pappa: Jaaa JA men just det!! hahaha..

Sedan kom vi till nästa låt och Edvin skulle rita ett ord.. Han fick "snabel" och jag trodde helt klart att det var en elefant så jag tar i för kung och fosterland i falsett (Ni vet man blir så ubertaggad att man egentligen bara skriker) "Fem elefanter balanserade..." och jag sjunger på, alla skrattar och här gråter mamsen igen!! haha.. vårt smink bara rann och det var så kul!! Haha,, jag grät x antal gånger och Edvin började grina av skratt. Haha, vi har alltid så roligt när vi drar igång ett spel...

"Vänta här nu, stopp, nu ska vi se.." Samma replik som alltid, den är pappas och den används när vi ALLTID ska börja spela.. så börjar han läsa reglerna.. :) haha.. Spel är det roligaste som finns, på ett ungefär.!


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0