Det var vi som gjorde panas perfekt!


Detta är den enda bilden jag har än så länge.. det kommer det kommer!

Jag hade tänkt att vänta, men med tanke på att jag fått kommentar om detta väljer jag att skriva nu. Bilder kommer troligtvis på lördag när Johanna har vart här och vi fått in bilderna på datorn. :) Däremot tänker jag faktiskt nämna dessa män vid namn.. om jag får. Det hoppas jag.

Okej.. det var faktiskt lite roligt. Under en veckas tid, eller mån-sön hade vi inte ens pratat. Bara solat och badat i samma pool. Efter sexhundratjugofem blickar var det nog dags att ta steget och jag kände att det var jag, som vanligt, som fick sätta igång.. så jag säger (med en självkänsla i kroppen, en liten sådan.)
- URSÄKTA MIG, men jag måste bara få fråga... hur gamla e ni egentligen?
- Vi är nitton.. svarar M.
- Eru seriös? Och ni har fortfarande inte sagt ett ord till oss?
- Ah men.. assså... haha.. jag har flickvän.
(hahahaha, här skrattar jag ungefär än)
- Jaha.. och? Man får inte prata då?
(hahaha, jag skrattar fortfarande..)
- Joo men.. ja.. det är sant
- PRECIS.
SÅ satte vi igång en konversation. En kort sådan. De frågade om vi skulle hänga med till bk och sedan till havet men jag sa nej och sedan sa jag istället att de skulle komma tillbaka till poolen lite senare. Såsom det blev. När de därefter var tillbaka i poolen var det helt enkelt bara dags att sätta igång snacket. Vi badade tror jag i 2,5h. HAHA. Hur kan man? Efter någon timme anländer F i poolen och J och jag skäller på honom för att han inte släppte in oss gratis.. haha, han bara stod där - NEJ. SEX EURO sa jag ju!! Jahapp.. Denne man liknar jag med MÅNS i Pelle svanslös. Och jag lovar.. de är identiska.

Efter badet hade vi en timme på oss sedan skulle vi med gänget käka middag framför BARNDISCO. Säga vad man vill men roligt hade vi.. Tråkigt att vi lärde känna dessa gossar så sent.. så sa även dem. Vi hade blivit en oslagbar kombo den där veckan alltså. Maten tog slut och vi gick hem till deras rum och hade en s.k. FÖRFEST. Ja, här har vi en massa bildbevis och även vissa filmer. Jag var dj (i ungefär fem sekunder dvs när jag spelade my heart will go on blev jag diskad. jahapp. Jag försökte leta efter westlife men ack nej). Runt tolvslaget åkte vi ut till grabbarna grus. Tog en taxi. SÅ skönt! Där rockade vi loss och dansade som aldrig förr. Och btw. jag dansar ALLTID nykter.

På måndag morgon var vi ombedda att väcka dessa män klockan åtta/halv nio och sagt och gjort. Vi var där och bankade på dörren :) haha.. (efter att vi själva gått och lagt oss halv sju.. så en & en halv timmes sömn blev det). Sedan gick vi och badade vid poolen.. En efter en man kom dit och gjorde oss sällskap. Trevligt värre. Vi låg där i princip hela dagen (gick upp och checkade ut, åt och liknande och gick sedan tillbaka). Vi bestämde att klockan 18 skulle vi käka på pizza hut och så blev det också. Maten var god, dock fick jag ont i magen efter carbonaran.. insåg att det kan ha vart mjölk i den.. Hua. Efter maten gick vi och köpte vatten + godis och sedan in i entren för att vänta på bussen, som kom ungefär tjugo minuter efter detta. I bussen var vi väldigt tysta och lugna.. alla var nog tröttare än allt annat ungefär. Sedan piggnade vi till på flygplatsen och checkade in bagaget och sedan lite taxfree shopping. När vi fick höra att flyget blev försenat en timme fick jag panik med tanke på att jag skulle jobba dagen efter men istället fick jag spendera tiden med dessa människor och jag blev lycklig ändå. De är så underbara. När flyget skulle påstigas satt vi på väldigt olika platser i några timmar och senare klev vi av och träffades igen. Hämtade bagaget och skulle säga hejdå. Det gjorde vi också. Tjugofem ggr ungefär. Med tanke på att ISAK som skulle hämta oss hade försovit sig och befann sig i Uppsala när vi ringde och deras buss skulle gå om femtio minuter hade vi ännu mer tid för oss allihopa. Mycket trevligt ändå! :)

Men så kom också timmen när vi sa hejdå på riktigt och jag kände att det var så fruktansvärt tråkigt. Dessa killar är bland de bästa jag träffat. Så roliga.. Så enkla.. Så bra. Nu en liten pres av dem (utan inb. ordning.. haha, kanske bör tilläggas)
- T - tyckte jag mest synd om, alla var taskiga mot honom, jag blev arg på riktigt.. Så johanna och jag bestämde oss för att vara på hans sida.. Mycket rolig filur och har nu flyttat uppåt i landet
- M - dansade jag bugg med och detta har vi bildbevis på. Jag var stolt med tanke på att jag lärde mig bugg när jag var nio/tio av Lina.. men ändå hade jag minsann movesen kvar när jag fick dansa med denne man som tävlar i det.
- C/K? - och jag var ekonomerna själva. Han gick företagsekonomi och jag gick ekonomi. Vi la upp budgetar (okej, kanske inte men vi kunde ha gjort.) Denne man hade också jordens mest goda parfym (ja jag vet att det var honom för jag luktade på alla.. okej S hade samma då!) Han ska nu också flytta uppåt. ALLA BARA DRAR!!!
- F - Här har vi MÅNS i ett nötskal. HAHA; jag är seriös. Aldrig förr har jag träffat en sådan roligt negativ person. Helskön. Han är nere på cypern och utbildar sig plus jobbar där. Trevligt värre alltså. Rolig och bossig.
- M - jag gillar honom för hans magrutor... haha, eller ja. Nej men han var så lättsam och bra.. eller ÄR. Denna person kan få vara BILL då. Vi fick alltid vänta på två stycken på flygplatsen och detta var den ena...
- S - ...här kommer den andra. Dessa två, Bill och Bull, var alltid sist och svamlade på om livets goda. De är faktiskt bill och bull.. eller ibland piff och puff. I personligheterna också. Denne pöjk var/är den snyggaste (får man skriva så) enligt mig... men han har flickvän så jag ber om ursäkt till henne. Ska inte nämnas igen :)

Så människor: Det roliga är att ni alla var snygga och jag har aldrig förr pratat med så många fina (in/utsidan) grabbar i hela mitt liv. De är as... trevliga!

Hur har ni tänkt att vi ska hålla kontakten??? Va? Hur dumma får man bli och inte ge ut mobnr, facebook eller någonting? Inte ens en liten msn. Tack VAAAA?

Hursomhelst. Jag är glad när jag är med er. På riktigt..

(är jag godkänd nu när jag skrivit om er sötnötar!!??)

Kommentarer
Postat av: S

Riktigt illa att inte ge nummer eller msn faktist! jag får väl ta tag i kontakten såsom du gjorde med snacket =) simon89an@ho ....

2008-08-28 @ 22:41:35
Postat av: MALIN

haha, din sötnöt! :) ja bäst för dig faktiskt! tur att du har en manskänsla i kroppen, dessvärre fungerar inte min msn.. hur bra på en skala är detta liksom? Men ja,.. fejjan? :P haha..

2008-08-28 @ 22:56:45
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: M

Haha riktigt kul att läsa denna blogg, allt passar in så klockrent du har fått ner rubbet ;)

2008-08-31 @ 00:15:26
Postat av: MALIN

M: haha, ja precis! jag känner er utan och innan efter endaste några dagars/timmars kännande! Men det är skoj :D När ses vi igen liksom?

2008-08-31 @ 08:58:31
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: M

Vet inte, häng med ut nån gång och dansa vettja, riktigt kul när man kommer in i det:P Lovar att du kommer fastna direkt i det hehe!

2008-08-31 @ 13:02:37
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0