Victoria säger: Vidriga unge!

Ja, min kusin har anlänt och rätt som det är har köket förvandlats till ett storkok. Hon har nu öppnat fler dörrar än jag under detta halår ens har rört vid, men heey, det är bra att ha en kvinna i köket sägs det och jag håller med. Jag är ju bara barnet i jämförelse (ja, vi är lika gamla).

Hon har nu tagit min kära tomatsoppa.. (här skulle jag då vart klar, ni förstår jag älskar tomatsoppa och äter den precis som den är men inte denna kvinna inte..) och även tagit med sig hemifrån tjugofem olika burkar, nästan. Det är cremefraiche, riven parmesanost och ÄVEN majs PLUS bröd. Hur ofta har man majs i soppor? Okej, kanske i köttsoppa.. nu säger hon även att det är ganska vanligt. Men vad vet jag, jag kommer ju från övik ;)

Mitt i allt:
MALIN: ALLTSÅ JAG FÖRSTÅR INTE.. VARFÖR (skriker) I HELA FRIDENS DAGAR SKA ALLTID STRUMPOR FÖRSVINNA I TVÄTTEN???
VICTORIA: Vet du, jag tänkte precis på samma sak när jag vek tvätten imorse. Varenda gång. Tänk när man har fyra barn att hålla reda på och deras alla strumpor
MALIN: Fy vale, jag kommer aldrig att ha fyra barn. JAG SKA ETT. BORTSKÄMT. Det ska få precis vad de vill när de vill
VICTORIA: ÅH vad vidrigt. VIDRIGA UNGE.

(okej, jag kanske vill ha fler barn ändå såklart.. men jag vågar ju inte kläcka ut dem!)

Ja, egentligen undrar man hur två så olika människor kan vara släktrelaterade. Fast iofs ibland är vi ganska lika.. det måste bero på den vevande armen eller kanske det ständigt pekande fingret.

ÅH NEJ, det var ju JAG som skulle kolla till mackorna i ugnen. Ajdå. Nu skriker hon igen och gick själv.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0