andshesaynothingatall

morgon igen. Mumma. Jag är alltså tillbaka i lägenheten nu efter x antal hålligångtimmar. Helt otroligt. Vi åkte iväg till Stockholm med 9:09 tåget och var där tio minuter i tio. Gick finfint. Träffade människor från övik i samma vagn, haha, makalöst. En trevlig tur på city blev det och vi träffade Jakob och Richard. Längesedan nu. Fikade efter en timme, haha, vi var alla hungriga på en gång. Sedan blev det affärer och jag hittade en klänning, en kjol och en bok. Audrey Hepburn, från Urban Outfitters. Första gången jag är i den affären. KUL! Höjdpunkten var verkligen när jag gick in till TESS på veromoda. En grym brud, aldrig träffat i verkligheten så förut men vi klickade verkligen direkt. Kändes som om vi känt varandra i evigheter. SÅ KUL. Hon är riktigt het också kan jag lova, nää det får bli en fika snart minsann! O ja..

Jag skulle då åka hem efter 15:00 och insåg att jag kom typ fem minuter försent och missade tåget. Vilken nit. Köpte godis och gick istället till bussen. Den gick 15:25. Jag var där typ 7 minuter innan och de hade stängt biljettköpsgrejen. Jahapp. Nu missade jag den också tänkte jag, men då kom precis chauffören in och sa att man kan köpa där ute också. Tack tack sa jag och sprang ut.
"Tar ni kort?"
"Nej det gör vi inte..!"
"Neej, är det sant? jaha, då kan inte jag åka med, måste vända, har inte en enda krona på mig.."
"Men du, vi gör såhär, jag tar ditt kort och du får åka med till Uppsala så fixar vi det där?"
"Tack gärna, säger jag, och fortsätter att le. Det blir kanon"
Därefter går jag och sätter mig på min plats och vi åker iväg med bussen. I Uppsala går jag fram igen till chauffören och går ut till honom, frågar hur vi ska göra...
"Men du, hoppa in igen så åker du med mig.."
"..öh, okej?" Happ, så jag fick gå in igen och åka med honom, det visade sig bli till en bankomat. haha...
"Jahaja, och vem är du då?"
Den frågan skulle han aldrig ha ställt, nu babblade jag ju på i timmar om vem jag är, vart jag kommer ifrån, vad jag ska göra, vad jag ska bli... etc..
"Mäh, jag förstod att du var en norrlänning, det finns INGEN här i söder man kan prata så lätt med och så öppet.. blabla" haha, så go chaufför.. Vi snackade vidare.. Jag sitter där alldeles bakom honom i sätet. haha..
Genom stadens gator, så kommer vi fram till en bankomat..

"Gå ut här så har du en bankomat rakt över vägen, jag stannar här på sidan," så svänger han in med hela bussen där efter vägkanten..
"Jaa, gör det, jag skyndar mig, jag springer, jag fixar detta SNABBT"
"Neeej, ta det försiktigt, tänk nu på att det är halkigt. I lugn och ro, okej?"
"Ska bli, jag är försiktig".. Jordens oväder, verkligen...
Så kommer jag tillbaka och jag fixar betalningen av resan och tackar så mycket..
"Taack själv får jag säga, och lycka till med allting nu, allt kommer att fixa sig. Ta hand om dig i livet.." :) haha..
Så sweet.

Sedan träffade jag Vic på staden och vi åkte till gränby efter det, hon shoppade loss och det blev LO klockan strax efter 18:00. Lovsångsmöte. Underbart. Hur bra som helst. Efter det var det jag, vic och jo.. hela kvällen lång. Och goda tilltugg om man säger så..

Kommentarer
Postat av: mamma

Men så mycket trevligt! Malin du är verkligen med om det mesta. Åka runt på stan i en buss för att hitta en bankomat!!! Ja, jag säger då det :o) Man fick sig lite glada skratt till flingtallriken. Puss gumman!

2008-02-03 @ 09:31:52
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: MALIN

mamma: haha, mamma du fattar verkligen inte vad jag är med om dagligen. Det är HELT OTROLIGT!!! :) haha, alltså det var så pinsamt, jag och chaffisen liksom! haha, ja vad bra, nu får ni börja äta gröt där hemma, ni har ju ALLTID ÄTIT FLINGOR; VARIATION TACK! hahaha,, PUSS världens bästa mamma D:

2008-02-03 @ 15:09:53
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0