andthensheputonthetv

det är faktiskt lika bra att slå på one tree hill nu innan d kommer hem så att jag hinner se några avsnitt med tanke på att han vägrar titta. Men jag älskar det. Gamla avsnitt, sådana som han sett x antal gånger, vill jag se en massa gånger mer. Haha, otroligt men sant. Det var verkligen längesedan jag såg dem!

btw. tro det eller ej men nu är jag trött på godis, i alla fall för stunden. Jag gick iväg till willys och köpte lösvikt plus "tredubblastycksaker för 14.06" hur i hela fridens dagar kan det vara så billigt? Ge mig styrka, jag som trodde att det var nog billigt igår när en kostade 6.04 kr. Haha, detta är patetiskt nästan. Imorgon ska jag köpa upp mig på 18 stycken tror jag.. eller varför inte fylla en hel varukorg?

Har jag berättat om soffan jag sitter i? Inte? Då gör jag det nu. Den är hur grym som helst, helt gjord i jeans. Såå härlig att sitta i också.. jag är nöjd. Mer än nöjd. En dator i knät, en soffa att sitta på, cola framför mig (då lovar du att dricka upp den också malin? jaa, jag är tvungen att dricka upp den!) och one tree hill på tv:n. Disken är klar och allt är underbart. Ute är det varmt och skönt och jag ska slå på youtube och lyssna på denna ljuvliga dialekt. Jag bara älskar den, eller
?

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0