honeyiamhome

nu är jag hemma igen. Det känns konstigt, för bara några timmar sedan var man i götet.. åkte med tåg klockan 09:42 och kom till uppsala 13:49. Nice, det går såå snabbt, trots ett uppehåll på ca en halvtimme.. När jag kom fram hit gick jag faktiskt lite på stan igen.. haha, trots min extrema kissnödighet! haha..

igår åkte vi ut och åt och det blev en restaurang mitt i stan, jag var tydlig med att jag ville vara hemma i tid till one tree hill så vi snabbade oss minsann! Jordens godaste mat, jag visar bilder sedan.. Det var gott! I alla fall var det inte ens one tree hill på tvn heller.. typiskt! Det blev en godiskväll igen! Jag har nog aldrig ätit så mycket godis som jag ätit denna helg, godiset har funnits överallt :) haha..

väl hemma här har jag fått en massa överraskningar vilket har glatt mig verkligen, en massa kuponger "träna gratis här" "10% på mat" "hyr gratis film på statoil" etc har kommit och det är trevligt, bara att utnyttja, ibland är det kalas att vara nyinflyttad! haha.. & även några söta grejer till, jag är evigt tacksam

har ni förresten märkt att jag blivit mindre personlig när jag skriver här? haha, mitt privatliv börjar bli mer undangömt faktiskt.. gott eller ont?

nu måste jag packa upp. Jag har tagit en massa bilder faktiskt så att det blir ett roligt kollage så småningom. Alltid trevligt! Sedan blir det snack med VP. Tack för denna helg :)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0