Klockan är över lunch

Jag hatar detta. Jag skulle ställa väckaren på halv åtta igårkväll men gjorde det aldrig. FÖR ATT VIC SNACKADE SÅ LÄNGE I TELEFONEN ATT JAG SOMNADE! haha, galet dumt. Hon kommer istället ner och skriker "Malin, klockan är INTE halv åtta?" "Hur mycket är den då?" - försöker jag få fram med denna hals "KVART I ELVA?" "DU SKÄÄMTAR?" "NEJ" jahapp. Det blev som så att jag sov nästan ELVA timmar, har aldrig gjort det egentligen. Men det var skönt! Gick upp och åt frukost, är jättenoga med det nu Äter DIREKT när jag vaknar, vad tjänar det till att vänta? Och sedan tog jag en promenad för att det är så fruktansvärt fint väder. Köpte chokladglass för att jag verkligen har längtat efter det och *host* godis. Haha. Men snart är det slut med det - någon gång kanske?

Den bruden ska ja ha, hon ska bli min!!!!

Frank: Det kan nog bli svårt, hon är svår

VARFÖR DÅ??

Frank: För att hon har och har alltid haft ögonen på en annan..

Haha, så skön! Aah just det, Frank ringde mig inatt och berättade det där, Vi snackade länge och sedan hörde jag i bakgrunden Samuel skrika:
Malin, jag har hört att det är rea på brun utan sol...."Och sedan garvade som ett tok. Haha, jag garvade också. Han tycker seriöst att jag är den vitaste han sett och jag vet att han hellre betalar solarium än att titta på mig och bli bländad HAHA..
Men då sa Frank: Malin, du är ju ett ljus i mörkret och det lät mycket bättre. DÅ BLEV JAG GLAD IGEN! :D

Kommentarer
Postat av: Johanna

hahahah vilka grabbar:P ja tror ja döör av garv:p såå kuul;) maaaalin min vackring! när ska vi ses?
du är så bra malin, vet du det? och ja tycker om dej så mkt. och ALLT ALLT ALLT kommer att bli bra! det lovar jag dej!!KÄRLEK och världens varmaste kram.

2008-01-10 @ 17:09:03
URL: http://johannasten.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0