okeyletsbikenroll

Detta är då min drömcykel, fast cykeln jag använder nu är inte långt därifrån faktiskt. Den är rosa, och fulare. Haha, men bra är det då vill ingen ha den. Det känns som om cykeln kostar etthundra miljoner när jag står där och ska låsa upp alla lås, man ska verkligen inte ha bråttom. Ett lås i taget. Hujedamej. Men det går! Hittade i alla fall kräm som jag skulle ha, både hallon och aprikos köpte jag, nu har jag bunkrat upp ett lager. Jag köpte även en snygg tee på vero moda. Glad är jag! Ja just det, jag skulle inte köpa mer.

Det kändes i alla fall som om jag precis lärt mig cykla när mamma och pappa tittade glatt på mig då jag provade att cykla här utanför runt kvarteret. Mamma var orolig så jag var tvungen att testa hur det är att cykla. Jag klarade provet helt enkelt och de kan nu vara lugna i bilen på väg hemåt norrland!
Nu kokar mina makaroner, eller vattnet kokar, min faster skriker, jag springer - NU!

Kommentarer
Postat av: Linnèa

jag förstår ingenting, bor du själv eller hos dina släktingar? =)

2008-01-21 @ 19:40:44
Postat av: MALIN

Linnéa: haha, ja det kanske är dåligt införmerat ;P jag bor hos min faster med sina två barn, alltså mina kusiner, varav en är lika gammal som mig. Vi alla blir som syskon! Jag är dock inneboende och har eget rum ;) Fråga på!

2008-01-21 @ 21:19:16
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0