somewhereovertherainbow

image1948
det här var då jag igår vid träningspasset. Yes. Jag tog en sovmorgon, skippade alltså mötet vilket jag egentligen inte ville men jag var tvungen - har aldrig vart så trött i hela mitt liv. Däremot gick jag till gymmet och väl där gick det riktigt bra faktiskt. Körde lugnt men tungt! :) Haha, sedan när jag skulle göra "chinups" brakade det i axeln, jag vet inte vad som hänt men tydligen har det hänt någonting för idag kan jag inte lyfta. Skitont! Måste få till det där alltså! I alla fall senare på kvällen/natten kom mamma och pappa hem igen och även min faster. Såå fint bröllop - ska lägga in några bilder hade jag tänkt. Klänningen var makalöst vacker! Jag tror att jag vill flytta till Götet senare i mitt liv. Helt klart!

Denna morgon hade Vic bokat tvättstugan, och med tanke på att jag inte kan tvätta själv var det bara för mig att kliva upp tidigt och gå iväg med mamma.
"Då gör du såhär, vit tvätt där, svart tvätt där, färgad tvätt där..."
"Okej, okej" trött som jag är står jag där och sorterar för fullt"
"Neej, svart tvätt här.."
"Jaa ja, den är ju ändå nästan rosa"

Och så höll det på, sedan gick vi hem, gick till tvättstugan, åkte iväg för att hämta modemet, hem igen, duschade, hämta modemet (för att de hade inte öppnat där, pappa fixade, ikea nästa, handlade, hem, snaart ska jag cykla till gränby - min premiärtur. Måste handla mat! :)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0