theseshoesaremine

image1957
De är ju bara föör snygga helt enkelt. Ursäkta mig men priset känns inte ens jobbigt att betala. Haha, Tvåhundrafyrtionio kronor? Vad är det i längden? Och förresten behöver jag ett par svarta pumps till, jag har ju bara sju stycken eller något. Det blir kalasbra!

Nu har jag även ätit ostochskinkpaj, så jag körde frukost+middag på en och samma gång. Jag drog även en center. Köpte igår, en dubbelsådan. Så längesedan jag åt helt vanligt godis. Jag köper JÄMT lösvikt. Det ska det bli ändring på! Och inne i köket gör min faster och kusin chokladbollar - såå gott! En eller sjuttiofem sådana får det bli snart då!

pss. jag får absolut INTE träna på några dagar nu, min faster har satt stopp & belägg. Jag kommer aldrig bli frisk annars!

Kommentarer
Postat av: E

Du ska ALDRIG träna du du känner dig sjuk, kan sluta med att du går och dras med en förkyldning flera veckor. Kan sluta med lunginflammation. Krya på dig :)

2008-01-23 @ 20:09:19
Postat av: MALIN

E: Nää du har såå rätt såå rätt! Jag vet inte varför jag gjort det men samtidigt får jag skylla mig själv! Nu blir det vila på hög nivå framöver!

2008-01-23 @ 20:49:32
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0