Välkommen Lördag

Jag var så fruktansvärt trött igår. Men jag var bara tvungen att trycka igång tv:n. Har inte tittat på TV sedan jag kom till Uppsala faktiskt, helt sjukt. Alla här nere är imponerade. Jag har gjort så mycket annat, eller jo nu ljuger jag, jag såg en film med Gunilla och Victoria i måndags. Men bortsett från det. Igår var mitt första program, eller inatt då, och det var ett dubbelprogram vilket gjorde det hela mer jobbigt. Jag var så trött. När det slutade halv två drog jag täcket efter mig mot sängen. Puuh, och duns i säng. HAHA; jag somnade på en gång.

Nu har jag vaknat och jag eller vi funderar på att åka iväg och köpa en stång. Ja en sådan man sätter in i en garderob. I RÄTT STORLEK. Vi har för många i fel storlek faktiskt, de är för breda - för långa - för allt! Nu behövs en i RÄTT!

Först ska jag duscha, men det verkar som om det är en lång fet kölista till toaletten. Jag kommer aldrig in! Vicoria har blivit hurtig som bara den. Är ute och går en snabbis innan jag vaknar och jag fattar ingenting ja ligger kvar och sover. Hon kommer in och lägger sig bredvid mig när hon gör situps. Jag ligger fortfarande kvar och sover. Sömn har jag fått för lite av i mitt liv. Jag måste ha den MER!

Kommentarer
Postat av: vic

jag är sååå hurtig, så bra, så underbar!

2008-01-05 @ 12:33:15
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0