Åh, vad jag "hatar" lögner

Sanslöst populär puff klänning H&M trend 2008 NY lite defekt
Den här klänningen är verkligen min! Så underbart tjusig sådan.. jag är riktigt förtjust i denna.. men..
Blommig klänning/hm h&m Trend/storlek 34
.. den här klänningen är OCKSÅ min nu. Otroligt dumt att ha båda två faktiskt, men jag kunde inte hjälpa det. Vi fick in den här tubklänningen igen och jag såg den på lunchen, snappade åt mig en 36a och köpte den direkt. Känns konstigt och dumt ändå när jag vet att så många till människor skulle döda för denna. Men jag har de båda :):) Och jag måste säga att trots att den är kort, kan man faktiskt ha den som klänning. Jag föredrar helst med leggings under ändå!

Men det jag vill säga med rubriken är att jag förstår verkligen inte hur såå många människor kan vara sååå galna att de köper denna klänning på tradera för över tusenlappen när de ändå kommer att komma in fler gånger i butik? WHAT? Okej om den skulle vart heeeelt slutsåld men till er som inte jobbar på h&m, varför hitta på en sådan sak?
Köpte även två paket hårfärg. Här ska färgas.. imorgon!

Plus att jag köpte en väska från ginatricot också. Ni vet den där genomskinliga. Perfekt. Man ska ju tydligen visa allt man har nu. Vad är privat nowadays? Nada.

På onsdag ska jag och Johanna göra stockholm minsann. OTROLIGT mysigt. Min Johanna, hon är bra hon. Världsbäst. Och liten. Men det bryr jag mig inte om faktiskt. Jag är kanske lite liten också, dock inte till strl - haha.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0