washingandbedding

Haha, ni förstår inte hur mycket jag har hunnit med alltså. Klev upp och satte igång två maskiner (jaa, jag har sovit ungefär sex timmar). Eller först gick jag till tvättstugan, sorterade upp all tvätt, mamma skulle blivit stolt, mormor skulle blivit stolt, hela släkten skulle blivit stolta om de såg mig stå där och sortera alldeles ensam!!, och sedan skulle jag precis lägga in den andra maskinen när jag märker att det står "Maskin ur funktion" på den jag lagt i all mörk tvätt i. Jahapp. Gick till den andra tvättstugan med all tvätt och det var endast dessa fjuttiga timmar på morgonen som INTE var bokat på hela dagen. Halleluja. Nu är två maskiner på G. Ska hämta det runt tjugofem över.. Kommer in till mitt rum och inser att nu har jag tid att byta lakan. Redan klart. Vad mer har jag gjort? Joo städat lite. Plockat runt, plockat ur godisskräp från olika väskor.. etc. Jag är en hurtbulle såhär på morgonkvisten. Det måste vara en gen från mormor det med! haha.. Alla andra sover, endast Malin är vaken.. Eller vänta, nu hörde jag ljud :) haha..

Kommentarer
Postat av: mamma

Men du milde gumman!! Du är verkligen duktig du. :o) Att du lärt dig så mycket och bäddat rent i sängen...ja, vad säger man, stolt är bara förnamnet..hihihi Puss puss

2008-03-24 @ 08:35:46
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: MALIN

mamma: haha, ja men visst e jag duktig ;) haha.. jag känner mig mycket bra faktiskt! dock att det blev som det blev med klänningen är ju bara en småsak ;) Hoppas ni har det kul i backen idag! nu snöar det här.. haha, pusspusspuss!

2008-03-24 @ 12:48:53
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0