det ekar i rummet

ett hav av galgar
Jaa, jag insåg att jag faktiskt har en hel del galgar ändå. Detta är dock inte alla, men de flesta! Ja, den som gissar rätt antal får något kul?! Kanske? Njaa, jag har ingenting roligt att dela ut! Förresten var jag på ica nyss och skulle köpa någonting gott att äta. Jag kom hem med två kycklingröra mackor och en keso burk. Blandade detta och det blev riktigt gott! Köpte även en smoothie ananas-mango men fy vale vad äckliga de där är. Jag tvingade mig i den ändå, TJUGOTVÅ spänn. Allt skulle i! haha.. men bra nyttigt ändå. Jag gillar det på något sätt, gott kanske möjligtvis en varm sommardag. Köpte även ett glasspaket. Alltid gott med efterrätt.

Jag börjar fylla säck efter säck, eller rättare sagt jag har FYLLT åtta säckar nu med lite kläder och lite av varje.. Skor, kläder, jackor, underkläder.. Plus att jag har två kartonger med kläder.. Det största problemet är helt klart hur jag ska frakta galgarna! haha.. sjukt men sant.

Det är tomt på hyllorna nu.. hjälp. Nu känns det faktiskt på RIKTIGT! På lördag kommer jag sova i min nya lya.. ett två tre HURRA!

Kommentarer
Postat av: Therése

shit jag sitter här asnervös, ska flytta hemifrån tur att man inte e ensam :D:D:D:D

2008-05-16 @ 11:58:26
URL: http://touchoftess.devote.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0